Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 10.11.2016.
15:26
newsmax.com, Vestionline A

Hilari plakala kao kiša, krivila Obamu i Komija za poraz

Poznati konzervativni pisac Ed Klajn je, u emisiji kod Stiva Malcberga, dao izjavu o stanju Hilari Klinton posle saznanja da je izgubila na predsedničkim izborima protiv Donalda Trampa.

Reuters
Hilari ne prestaje da plače zbog gubitka na izborima (Foto:Arhiva)

- Hilari je plakala neutešno - rekao je on.

Prema njegovoj priči, Hilari je pozvala svoju staru prijateljicu i kroz plač je počela da joj priča kako se oseća.

Toliko je ridala i jecala da je prijateljica jedva razumela o čemu joj govori.

- To je ta, emotivna Hilari, kakvu znamo - izjavio je Klajn, dok je objašnjavao dalje šta mu je prenela prijateljica koja je razgovarala sa Hilari.

Konačno, prijateljica je počela da shvata šta joj Hilari priča i da Hilari zbog svog gubitka na izborima krivi direktora FBI, Džejmsa Komija i predsednika Baraka Obamu. 

Klintonova je Komija krivila zbog ponovnog pokretanja istrage u vezi sa njenim nemarom u odavanju državnih tajni zbog nezaštićenog servera koji je koristila - o, zašto je baš sad ponovo morao o tome; dok Obamu krivi što nije sprečio Komija u pokretanju te istrage - za šta joj je suprug Bil rekao da je bilo moguće da predsednik to uradi.

Hilari je aktuelnog predsednika okrivila i da se generalno nije dovoljno potrudio da je zaštiti u kampanji i da se oseća izdano.

POVEZANE VESTI

Petak 11.11.2016. 22:17
Klintonova je izgubila.U redu.Da li joj je glas dalo 35, 40 ili 48% Amerikanaca, nije bitno.Jednostavno, nije dobila vlast.Ali zabrinjavajuće je kome su, zapravo, oni koji su za nju glasali, dali svoj glas.Kako navodi Vikiliks, u prepisci između predsednika i menadžera kampanje Džona Podeste i Robija Muka navedeno je da je ona odsečena od realnosti, 35 godina nije vozila automobil i ne može da navede nijedan veliki sporazum koji je zaključila dok je bila državni sekretar SAD.Koliko je opasno što je takva osoba, uopšte, mogla biti predsednik Amerike.
Petak 11.11.2016. 22:18
Vec dva mandata su demokrate i stopa privrednog rasta je nedovoljna. Rezultati spoljne politike su samo stvorili troskove ali ne i profit. Bogata Amerika voli bezbednost, stabilnost i rast, a ne rasipanje sredstava. FBI akcija protiv Hilari to i potvrdjuje. Pobedjuje Tramp uprkos sto medijima dominira spinovanje Klintonove, cak i pojavno Tramp uliva vise poverenja u prosperitet, bezbednost, i bolji zivot za vecinu amerikanaca i bolji polozaj radnika!
Petak 11.11.2016. 22:19
Lepa vest,gde su sada one agencije i medijske kuce koje su uporno govorili da ce hilari pobediti.Dzaba ste ih placali.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online