Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 11.11.2016.
19:35
Vestionline A

"Trampovu pobedu slave nacionalisti, Putin i Islamska država"

Odlazeći lider demokratske manjine u Senatu Heri Rid ocenio je da je izbor Donalda Trampa za predsednika SAD "ohrabrio snage mržnje i netrpeljivosti" i da on sada mora da vodi "vreme ozdravljenja".

Reuters
A njega baš briga šta ko misli: Donald Tramp

Demokrata iz Nevade je rekao da beli nacionalisti, ruski predsednik Vladimir Putin i ekstremistička organizacija Islamska država proslavljaju Trampovu pobedu na američkim predsedničkim izborima, dok su "nevini Amerikanci koji poštuju zakon, upropašćeni strahom".

Rid je ocenio da strah koji osećaju Afroamerikanci, Hispanoamerikanci, gej populacija i ostali građani racionalan, jer je Donald Tramp "otvoreno govorio o činjenju groznih stvari tim ljudima".

Američki demokrata je poručio Trampu da ga pobeda ne oslobađa "teških grehova" kojima je pogođeno, kako je naveo, više miliona Amerikanaca.

POVEZANE VESTI

Subota 12.11.2016. 04:18
Zapocela zlatna era Amerike i Trampa ! VELICINA TRAMP meri se visprenoscu , mudaroscu , ostroumanoscu , snalazljivoscu .... Sugavi kremaljski luftiguz nije ni svestan (a kad je i bio) sta ga ocekuje sa Trampom - buducim PRVIM covekom PRVE i najvece sile , nacije i drzave na svetu - Amerike ... kako vojno tako ekonomski (a tehnoloski da ne pricamo) !!! ... Naspram ruske bede , jada , siromastva , nemastine .... NADA se inkubator ZLA da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... !!! Taj izolovani i usamljeni ulicni spletkaros pokazao je svoju "velicinu" (da je neka velicina nikada tako nesto pominjao ne bi , pa cak i da je istina) tako sto je polaskao sam sebe - pohvalivsi se da je imao udela u izboru TRAMPA ... Tramp ne trpi konkurenciju (a to ce najbolnije osetiti na svojoj kozi klosar Putin) !!! Ulizivao se taj udjiguz Trampu i ranije , prosipajuci se providnim komplimentima i izlivima pompeznih hvalospeva !!! Tramp je od malih nogu vaspitan da u svemu MORA biti Number One (samo PRVI) - bio , jeste i bice (uvek i u svetu) samo Number One !!! Zivela Amerika ovozemaljski Eldorado - zemlja meda i mleka , zemlja srecnog zivota , zemlja "pticijeg mleka" , zemlja izobilja .... na celu sa brojem jedan u svetu - Trampom !!! ... "Make America Great Again"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online