Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 06.03.2017.
12:53
Vestionline A

Nemci se opet spremaju za rat!? Neće da odu s ruske granice!

Svi znamo čije su ekspanzionističke težnje dovele do svetskih ratova - a današnji nemački vojnici su, kao nekada Hitlerovi, na granici s Rusijom, dok njihov ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel ima obraza da kaže da nije u redu da "baćuške" raspoređuju svoje vojnike unutar svoje teritorije, ali je u redu da "panceri" budu van svojih granica, i to na samom "ulasku" u Rusiju!? Gabrijel je, naime, kritikovao Rusiju zbog povećavanja snaga na granicama sa baltičkim zemljama, dodavši da će nemačke trupe da ostanu u zemljama Baltika "onoliko koliko to bude potrebno".

Reuters
Povećan rizik od incidenta: NATO vojnici na granici sa Rusijom 

- Vojni potencijal koji je Rusija rasporedila na granici, po mom mišljenju, potpuno je iracionalan, pošto sa strane tih zemalja ne dolaze apsolutno nikakve pretnje - rekao je ministar.

Vojska NATO-a od ukupno hiljadu ljudi, uključujući 400 nemačkih vojnika, bledi u poređenju sa ogromnom vojnom silom koju Rusija pojačava na svojoj granici, navodi "Dejli ekspres“. Kremlj je saopštio da štiti granice zemlje od agresije NATO-a.

Nakon raspoređivanja nemačkih trupa u regionu, zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksej Meškov izjavio je da "prvi put posle Drugog svetskog rata vidimo nemačke vojnike na granici Rusije“ i da akcije Alijanse ozbiljno pojačavaju rizik od incidenata.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.03.2017. 15:01
IZgleda da ce ih Rusi spaliti sve.....pa neka kupe pepeo......
Sreda 08.03.2017. 21:38
Ljudi moji, ne radi se ovde o tome koliko su Rusi jaki, ili koliko Ameri dovoze oruzija,gledajmo to malo ozbiljnije. Draga gospodo iz Nemacke, dragi Evropljani, pa zar cemo da dozvolimo da se na nasem konrtinentu gomila oruzije, i da u nasem dvoristu krene rat, ako Amerika hoce rat, neka ratuje na svojoj zemlji,ili neka lete iz svog dvorista do Rusije. Evropski lideri treba da stanu sa ovim ponizavanjem sebe, ugrozicete svoj narod, zbog kretena iz Amerike. Dok nas Amerikanci budu gledali tv uz puter od kikirikija, mi cemo ovde bezati u sklonista, ubijati se i ginuti.... Razumem ja svetsku politiku, scenu, ko vlada iz senke, i mislim da se svima mozemo suprotstaviti, mi Evropljani, jer je ovo ugrozavanje svih nas, od Spa.do Rusije, od Skandinavije do Turske....
Sreda 08.03.2017. 21:38
Ako su Nemci toliko glupi i dozvole da ih Ameri uvuku u sukob sa Rusijom onda nista drugo nisu ni zasluzili. Amerikanci neka lepo dovuku svoju artiljeriju na Mali Diomed a Rusi na Veliki Diomed pa neka se rokaju do mile volje i to najbolje sada kada je voda izmedju dva ostrva zaledjena tako da mogu i pesadiju da koriste i da zauzimaju jedni drugima teritoriju. Evropu neka ostave na miru, dva od dva svetska rata evropskom kontinentu su i vise nego dovoljna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online