Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.03.2017.
08:47
Vestionline, Blic.rs A

Amerika bruji o ljubavnom skandalu Ivanke Tramp

Starija ćerka američkog predsednika u javnosti je poštovana kao malo koji član porodice Tramp. U medijima važi za uspešnu poslovnu ženu od stila, majku i sposobnu ženu, ali i Ivanka je bila nestašna u tinejdžerskim godinama. I upravo jedna priča iz tih godina, tačnije ljubavni skandal savršene ćerke, zabavlja američke medije ovih dana.

Reuters
Ivanka Tramp, omiljena ćerka predsednika Amerike  

Tinejdžerka Ivanka često je sa porodicom išla na zimovanja u mondenski Aspen. Jedno zimovanje u Aspenu Trampovi pamte po uzbuni koju je izazvao Ivankin nestanak, piše "Aspen Daily News".

Videvši da mu nema ćerke, Donald Tramp istog trenutka prijavio je njen nestanak, a lokalna policija bacila se u potragu. U to vreme nije bilo, kao danas, mobilnih telefona, pa nije bilo moguće kao danas lako otkriti nečiju lokaciju. 

Nakon opsežne potrage Ivanka je otkrivena - i to u hotelskoj sobi u kojoj se sve vreme krila sa dečkom. Policija je ekspresno vratila Ivanku tati.

"Aspen Daily News" nije naveo vremenski period kada se tinejdž-skandal dogodio, kao ni ko je tinejdžer koji je "ukrao" Ivanku, ali poznato je da je ćerka predsednika SAD poslednji put bila u Aspenu sa ocem i majkom 1998, godinu dana nakon što se Donald razveo od druge supruge Marle Mejpls. Ivanka je tad imala 17 godina i pohađala je privatnu školu u Konektikatu.

Još jedan skandal porodice Tramp u Aspenu

U isto vreme, 1989. godine, u popularnom zimovalištu našli su se Donald, njegova tadašnja žena Ivana i Marla Mejpls. Tada mis Gruzije i glumica na početku karijere upoznala je Donalda 1985. godine na jednom događaju. Ivana je slučajno čula telefonski razgovor svog supruga i njihovog zajedničkog prijatelja o Marli.

- Pitala sam ga ko je Marla, a on mi je odgovorio da je to devojka koja ga proganja već dve godine. Pitala sam ga da li je to ozbiljno, a on mi je odgovorio "ma samo me proganja" - ispričala je kasnije Ivana.

Narednog dana Ivana je prišla Marlinoj prijateljici na ski-stazi i rekla joj da je od muža čula da ga njena prijateljica proganja već dve godine i tražila da joj prenese da ona voli svog supruga.

Pored te žene stajala je Marla za koju Ivana navodno nije znala kako izgleda i čuvši šta je Ivana rekla krenula za njom vičući: "Ja sam Marla i ja volim tvog muža. Voliš li ga ti?"

Ivana joj je odbrusila da ostavi njenog muža na miru, a Donald koji je bio u blizini, sklonio se da ne učestvuje u svađi. Ipak usledila je ozbiljna svađa, a šest nedelja kasnije i razvod. Donald se kasnije oženio Marlom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online