Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 28.03.2012.
06:39
N.S.P A

Novi svetski poredak (4): Manekenka u formuli

Slavica Eklston je zapravo Slavica Radić, ćerka lučkog radnika iz Rijeke, krupna istarska lepotica, koja je rođena je u Goranima kod Laktaša 1958. godine. Radila je kao model i maneken i često za poznate firme, a engleskog milijardera Bernija Eklstona upoznala je kao hostesa i ubrzo se udala za njega. Bila je viša od njega 29 cm, ali je razlike premostio prsten vredan 1,5 miliona funti.

Kada se Slavica Eklston razvela od svog muža Bernija, vlasnika trkačke priredbe Formula 1, bila je teška oko 1,6 milijardi funti.

Naime, čitav kapital i sve firme Bernija Eklstona bile su prepisane na ime njegove žene, koja je vlasnica modne kuće. Sa njom na modnim proizvodima i promocijama rade i njihove kćerke Tamara i Petra Ekslton.
 

U zimu 2007. godine premijer Vojislav Koštunica primio je Bernija Eklstona, predsednika Upravnog odbora i većinskog vlasnika Formule 1 i njegovu suprugu.

Tada je Eklston kazao da je došao u Beograd kako bi na licu mesta razmotrio mogućnosti za investiranje:

Novi svetski poredak 

 

- Srbija je dobro mesto za ulaganja i investicije - rekao je tada Slavičin suprug. - Srbija je veoma uspešna u sportu i ima sjajne sportiste koji svoju zemlju predstavljaju na najbolji način.
 

Posle toga su se Eklstonovi veselili u beogradskim restoranima s prijateljima. U restoranu "Žabar" u Zemunu, osim njih i premijera Koštunice, bili su i članovi Vlade Srbije iz DSS-a, reditelj Emir Kusturica, kao i Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a. Berni i Slavica bili su oduševljeni srpskim specijalitetima. Uz dobro vino Slavica je upoznala i Milorada Dodika, premijera Republike Srpske, koji je takođe iz Laktaša. Tada je Slavica Eklston izjavila:

- U Beogradu se najbolje napunim pozitivnom energijom, zahvaljujući kojoj sam spremna da se nosim s nepredvidivim životnim iznenađenjima. U ovom svetskom ludilu terorizma Beograd je za mene najlepši i najbezbedniji grad.

Međutim, uprkos velikom oduševljenju, od posla Srbije sa Bernijem i Slavicom Eklston nije bilo ništa.

Neka košta šta košta


Slavica je nedavno komentarisala skupocenu svadbu svoje kćerke Petre koja je koštala 13,8 miliona evra.


- Briga me koliko je koštalo to venčanje jer se ono događa samo jednom u životu. Mislim da je vredelo svakog novčića jer je to učinilo moju kćerku srećnom. Koga briga za novac?! Moje venčanje bilo je sranje, pa sam htela da budem sigurna da će to mojoj ćerki zaista biti najlepši dan u životu kao što je i bio - izjavila je Slavica.

POVEZANE VESTI

Sreda 28.03.2012. 07:21
A da li može dovoljno da plati brisanje slika sa ovim simpatičnim dedicom. Bez obzira na njene milijarde čitavog njenog života pratiće je te slike, i ta priča.
Četvrtak 29.03.2012. 02:00
Шта је поента овог чланка, поготово у контексту "новог светског поретка"? Да је бивши брачни пар био одушевљен Српским специјалитетима...? Шта сте хтели да кажете???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online