Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.12.2015.
08:18
A. Vučićević - Vesti A

Šta nas čeka u 2016. (3): Zakopavanje ratnih sekira

Od davnina je numerologija nauka kojoj su čak i neverne Tome ostajale verne. Šta to ima u brojevima, i kako oni određuju životni put svih nas? Na ovo pitanje za "Vesti" odgovara beogradski numerolog Sanja Đikić.

N. Đurović
Numerologija je nauka kojoj su čak i neverne Tome ostajale verne: Numerolog Sanja Đikić

- Naredna godina je godina broja 9 i biće u znaku Neptuna i Plutona, i za razliku od 2015. koja je nosila energiju Marsa (ratovi, stradanja, avionske nesreće, bombardovanja), 2016. će doneti više mira na globalnom planu i zakopavanje mnogih ratnih sekira. Zadatak za sve nas jeste da zaboravimo loše stvari iz prethodnih godina, naučimo da praštamo i da se naposletku oslobodimo svih negativnosti koje nas prate kroz život.

Godinu će obeležiti vremenske nepogode, poplave i zemljotresi, koje možemo očekivati u aprilu, julu i septembru. Sanja savetuje građane da posebnu pažnju obrate na očuvanje sopstvenog zdravlja, jer je godina 2016. godina u kojoj broj devet predviđa pojavu novih bolesti, virusi će se nekontrolisano razmnožavati.

- Na političkoj sceni će se nastaviti trend raskrinkavanja mnogih političara, otkrivanje raznoraznih tajni, spekulacija, biće i hapšenja. Policija i vojne institucije bi ove godine mogle da se sistemski reorganizuju - ističe Sanja Đikić.

Svetska ekonomska kriza će se i ove godine nastaviti, ali se od oktobra meseca očekuje donošenje konstruktivnih ekonomskih i finansijskih rešenja, koja će usloviti brže i efikasnije prevazilaženje recesije. Ovo će biti i godina kada će se mnogi zakoni odbaciti, a od jeseni se očekuje donošenje novih propisa koje će narod svesrdno prihvatiti.

Vučića čeka uspeh

- Aleksandar Vučić je rođen 5. 3. 1970. Premijer ima kombinaciju brojeva 887, što govori da je inteligentna, otresita, hrabra, iskrena osoba. On je borac za pravdu, što potvrđuje svojim angažovanjem u borbi protiv korupcije, kriminala, nepravde. S druge strane, premijer zbog svog oštrog jezika i surove iskrenosti može steći puno neprijatelja. U 2015. premijer prošao kroz jedan loš period, bio je to trnovit put, pun nervoze, neizvesnih situacija, pretnji, ucena. U 2016. godini bi trebalo da se završe sve loše stvari koje su ga pratile. Naredna godina biće neuporedivo uspešnija, na prvom mestu politički i finansijski perspektivnija, a osim toga psihološki i emotivno stabilnija, što donosi boljitak i svim građanima Srbije - kaže Sanja Đikić.

Dačića podržavaju žene

- Ivica Dačić je rođen 1. 1. 1966. godine. Ima kombinaciju brojeva 246 i odlikuju ga lepi maniri, srdačnost, intuitivnost, hrabrost i marljivost. Za Dačića je 2015. godina bila jedna od boljih i uspešnijih, godina u kojoj je mogao da započne neki novi poslovni projekat, godina sa puno energije i planova. Naredna godina će mu doneti više razgovora, pregovora, angažovanja u javnosti, diplomatije i takta. Sve u svemu, neće moći mnogo da utiče na dešavanja oko sebe. Ovo će biti godina u kojoj će imati veliku podršku žena oko sebe - ističe sagovornica "Vesti".

Putinovi pregovori sa Zapadom

- Vladimir Putin je rođen 7. 10. 1952. godine Zanimljivo je da ruski predsednik ima istu kombinaciju brojeva kao naš premijer Aleksandar Vučić 887. Kao što znamo, u prethodnoj godini je bio u lošoj situaciji, sa svih strana ucenjivan, blokiran sankcijama, rastrzan u političkom smislu. Za Putina, 2016. će doneti mnogo više uspeha. Već od januara meseca bi mogao da zakopa ratne sekire sa Zapadom, i da od februara i marta meseca započne nove, uspešne pregovore - napominje Sanja Đikić.

Siniša Mali na klizavom terenu

Siniša Mali je rođen 25. 8. 1972. godine. Ima kombinaciju brojeva 718, što govori da u sebi nosi jaku energiju posebno kad je posao u pitanju, želju za isticanjem, originalnost, nepredvidivost, materijalno blagostanje. Za Malog je prethodna godina bila harmonična, dosta usredsređena na porodicu i prijatelje. U narednoj godini ga ne očekuje harmonija, već velika nervoza, više rada, zalaganja, a manje uspeha. Neizvesna godina u kojoj će doživeti makar jedno razočaranje, a u političkom smislu, biće tokom cele godine na vrlo klizavom terenu. Trebalo bi da izbegava stres koliko je to moguće - savetuje Sanja Đikić.

SUTRA - Šta nas čeka u 2016. (4): Paljenje džamija po Evropi

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online