Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 01.01.2012.
10:30
M. D. - A. M. - Vestionline A

Vanzemaljci su među nama!

Pored toga što je svetu pretio smak sveta, pretila je invazija vanzemaljaca. Mogli ste da pratite njihovo “pojavljivanje” širom zemaljske kugle tokom čitave godine, a posetili su i našu zemlju nekoliko puta.

Foto: Ilustracija
 

Prvi koji su uočili NLO u 2011. godini bili su Argentinci. Naime, njihovi piloti su imali bliske susrete treće vrste, a argentinske vlasti su formirale i specijalnu komisiju za istraživanje ovih pojava. Peruanci su imali tu čast da ugledaju goste na svom nebu ili je to možda ipak bila samo kometa

Nedugo posle ovog događaja, američki FBI je objavio dokumenta na internetu, u kojima se tvrdi da su pronađena tri leteća tanjira u Rozvelu 1947. godine, čime je potvrđeno postojanje vanzemaljske egzistencije. Potom se oglasio i bivši član MUFON-a (NASA-ina neprofitna organizacija za istraživanje NLO-a) koji je tvrdio kako NASA krije postojanje vanzemljaca. Bela kuća je naravno sve ovo demantovala, ali sa velikim zakašnjenjem.

Vanzemaljci nisu zaobišli našu zemlju ove godine. Da stvar zaista dobija još više na ozbiljnosti, veliki sajt poput “Vikli vorld njuz”, izveštavao je o srpskoj NLO pojavi. Najpre su vanzemljaci primećeni u Kruševcu. Žitelji ovog grada u "ekvatorijalnoj" Srbiji tvrde kako su psi ovog leta 2011. lajali kao nikad pre.

Podsetimo da je i bivša Jugoslavija imala svoj Rozvel svojevremeno. Slovenija je 1966. bila meta vanzemaljskog pohoda, ali je ovaj događaj do skoro čuvan kao tajna. Tom prilikom pronađeno je telo za koje je posle obdukcije u Beogradu utvrđeno da nije ljudsko biće.

Priča dobija još veću težinu kad vam bivši vojnici JNA posvedoče da su jurli vanzemaljce 1986. godine na nebu iznad Zadra. Hrvatska je i ove 2011. imala prilike da se suoči sa neobjašnjivim tragovima na svojim poljima u Dalmaciji.

Međutim, svet još uvek ne mora da brine. Srbin Momčilo Radovanović iz Johanesburga imao je 215 susreta sa vanzemaljcima i NLO, ali prve ozbiljnije susrete čovečanstva sa gostima iz dalekog svemira ne predviđa pre 2031. godine. Ti će se susreti, prema Radovanoviću, desiti u SAD-u i Južnoj Africi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.01.2012. 10:49
Интересантно је да су нај веће мистерије везане за ову појаву,потекле из Америке.Према озбиљним тумачењима је и то да њихове власти покушавају да створе неки нови облик веровања у нешто што је моћно и што би људима одвратило веровање у Бога(веровање у све оно што је позитивно).Истина је да су углавном американци жртве експериментисања...и само се за њих интересују ванземаљци,а остатак света им није занимљив.На крају ће уз помоћ напредне 3Д технологије лажирати сусрет са ванземаљцима,али и долазак антихриста и покушај деловања на чула свих становника Света.
Nedelja 01.01.2012. 10:58
"Vanzemaljci su medju nama"....pa naravno...vratili se Gastarbajteri da proslave Bozic i Srpsku Novu.....
Nedelja 01.01.2012. 11:16
sumerski zapisi o postojanju vanzemaljaca datiraju jod 4000 godina p.n.e. danas se govori da su oni tu medju nama ,a neverovatno brz napredak civilizacije se objasnjava njihovim prisustvom. sta je istina ili ne ,lekar steven greer vodja projekta cseti ,tvrdi da je svega 10% informacija u vezi vanzemaljaca istinito. treba uzeti u obzir da su nemci jos u vreme velikog rata imali neskolovanog naucnika saubergera cudesno raskosnog uma ,koji je napravio leteci tanjir savladavsi problem gravitacionih polja. tesla je takodje proucavao ovu temu i pisao o tome. za tekst se moze reci da je vrlo siromasan i nemastovit ,nabacan podacima bez ikakvog reda.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online