Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.01.2014.
20:01
Ž. Mutavdžić - Vestionline A

Vanzemaljci su krivi za sve!

Ako se za 2012. godinu može reći da je bila u iščekivanju "Smaka sveta", koji ipak nije došao, onda je godina za nama protekla u znaku vanzemaljaca!

Da li je ovo najuverljiviji dokaz da vanzemaljci postoje
 

Nema dana, a da se na društvenim mrežama ne pojavi neki snimak koji "autentično i sigurno" dokazuje da postoje i bića sa drugih planeta. Teorije zavere, natprirodne moći, paranormalne pojave i bića, tek...za nešto što ne možemo da dokažemo, okriviće se vanzemaljci.

Obamu čuva vanzemaljac?

Vanzemaljac čuva Obamu
 

Video snimak na Jutjubu izazvao je brojne kontroverze. Naime, na snimku se vidi član tajne službe, odgovoran za bezbednost Baraka Obame, za kog teoretičari zavere veruju da je vanzemaljac. Na snimku se navodno vidi kako menja oblik u svoju pravu formu, što je inspiriralo mnoge teorije o upletenosti vanzemaljaca u američku politiku.

Da ni visoka politika nije imuna na priče o postojanju vanzemaljaca, spekuliše se da će predsednik najmoćnije države na svetu SAD Baraka Obama u svom drugom mandatu da potvrdi postojanje vanzemaljaca. Zvuči suludo, ali ništa ne može da nas iznenadi.

Američka obaveštajna služba CIA je, u dokumentima sa kojih je skinuta oznaka tajnosti, potvrdila spekulacije koje su trajale decenijama - super tajna baza "Oblast 51" zaista postoji.

Internetom je protekle godine kružio video-zapis koji svedoči o tome kako su se Rusi pre više decenija susreli sa vanzemaljcima. Deo snimka prikazuje kako je vojska pronašla NLO koji je pao na Zemlju, na nekadašnju oblast Sverdlovsk, 1969. godine, a u kome je pronađen vanzemaljac.

On nije preživeo pad, već je upućen na autopsiju. Većina istraživača smatra da se ovde radi o velikoj prevari, ali neosporna je činjenica da je ovaj slučaj privukao ozbiljnu medijsku pažnju.


Foto: Ilustracija
 

U jeku priče o vanzemaljcima, ruski premijer Dmitri Medvedev je rekao da, ako Obama neće da otkrije istinu o vanzemaljcima, onda će to on da učini. Svi su bili u šoku, da li se Medvedev šalio!?

Nekadašnji kanadski minstar odbrane Pol Helijer priznao je da vojska već duže vreme sarađuje sa vanzemaljcima. Vanzemaljci su već duže vreme prisutni među nama, uveliko rade sa vojskom, a postoji nekoliko vrsta njihove sorte na Zemlji - rekao je Helijer.

Vanzemaljci su u 2013. godini bili "krivi" i za pomor jelena u blizini Las Vegasa. Pošto je neverovatno da je toliki broj jelena uginuo odjednom, mnogi su pretpostavili da je NLO posetio Zemlju. Takođe, na jednom ranču u Misisipiju, u SAD, izmasakrirane su krave, a pošto se nije otkrio uzorok, onda je bilo najlakše da se i za to okrive vanzemaljci!

Naravno, priča o vanzemaljcima ne bi bila potpuna da se neke priprodne pojave na nebu ne okarakterišu kao NLO. Tih snimaka je bilo puno, a pogledajte samo neke:

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI VIDEO: Da li je ovo NLO?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online