Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 27.01.2015.
22:44
tipkovnica.com A

Rešio da se razvede, pa napisao ženi pismo. Pročitajte ŠTA mu je odgovorila!

Jedan neimenovani muškarac, očito frustriran nezainteresovanošću svoje supruge, čvrsto je odlučio da je napusti i da se razvede od nje.

Reuters
Ponekad sudbina zna da bude okrutna

Napisao joj je jedno pismo u kojem je opisao zašto je nesrećan i zašto je odlučio da je napusti. Ipak, kroz par dana dobio je njen odgovor koji ga je totalno šokirao i dobro uzdrmao…

- Draga ženo,

Pišem ovo pismo da te obavestim da te ostavljam zauvek. Bio sam dobar suprug sedam godina, ali ništa nisam dobijao zauzvrat. Poslednje dve nedelje su bile naročito užasne. Kap, koja je prelila čašu, bio je poziv tvog šefa, koji je saopštio da si dala otkaz na poslu.

Prošle nedelje vratila si se kući i nisi ni primetila da sam se ošišao drugačije nego inače, pripremio ti tvoj omiljen obrok za večeru, i čak sam obuo nove svilene gaće.

Ti si sve pojela za dva minuta, odgledala svoju sapunicu i odmah otišla na spavanje. Odavno nisam čuo da govoriš da me voliš.

Ili se viđas sa nekim, ili me više ne voliš. Bilo kako bilo, ja te ostavljam!

Tvoj bivši suprug.

P.S. Čak i ne pokušavaj da me pronađeš. Ja sam se sa tvojom sestrom preselio u Zapadnu Virdžiniju, zauvek. Ćao!“

Ženin odgovor:

- Dragi bivši supruže,

Odavno me ništa tako nije obradovalo, kao tvoje pismo.

U pravu si, u braku smo sedam godina. Šta kažeš - dobar suprug? Ha, ha, daleko si od toga, daleko..

Sapunice gledam, jer mi je dosadilo tvoje stalno kukanje. Uostalom, poslednje vreme mi ni to nije pomagalo.

Primetila sam tvoju novu frizuru prošle nedelje, i sve što sam htela reći je bilo :“Izgledaš kao neka baba!“. Pošto je moja mama mene učila da govorim dobre stvari, ili ćutim, opredelila sam se za drugo.

A kad si pripremio moje omiljeno jelo, ti si sigurno mene pomešao sa mojom sestrom, jer već sedam godina ne jedem svinjsko meso.

Uzgred, o tvojim novim svilenim gaćama… Primetila sam, ali nisam imala nikakav komentar, kada sam ugledala da na njima još uvek visi etiketa sa cenom $49.99. Verovatno je slučajnost, ali baš tog jutra, moja sestra je od mene pozajmila 50$…

Bez obzira na sve, još sam te volela, i mislila da ćemo rešiti sve naše nesuglasice. Zato, kada sam dobila na lotou 10 miliona dolara, dala sam otkaz na poslu i kupila sam dve karte do Jamajke. Ali, vrativši se kući, pronašla sam tvoje pismo. Pa, šta reći, ništa se ne dešava bez razloga…

Nadam se da ćeš biti srećan u svom novom životu. Moj advokat je rekao da zahvaljujući tvom pismu, nećeš izvući od mene ni paru. Tako da… Ćao!

Tvoja bivša žena, bogata i slobodna!

P.S. Ne znam, da li sam pričala nekad, ali moja sestra Karla na rođenju je bila Karlo…

Lep dan, želim!“

POVEZANE VESTI

Utorak 27.01.2015. 22:57
Е, овај човек је баш несрећник.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online