Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 20.04.2016.
09:37
Vestionline A

I Vučić je čuo pesmu "Sistem te laže". Evo kako je reagovao

Pesma grupe Beogradski sindikat postala je pravi hit na internetu. Ze nepunih 24 sata spot je pogledalo više od 700.000 ljudi, a među njima je i sam premijer.

printscreen
Insert iz spota: Vučić, Tadić i Šešelj

Naime, momci iz grupe su na račun najnovije pesme dobili brojne pohvale i kritike, ali jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan. Pa ni Aleksandar Vučić.

Naime, jedna devojka je na Tviteru upitala premijera da li je video spot za pesmu "Sistem te laže", a premijer joj je, naravno odgovorio.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.05.2016. 22:27
ВУЧИЋ ТЕ ЛАЖЕ – док тебе лаже његов кум и рођени брат већ годинама згрћу милионе евра преко својих компанија. У исто време, ти си социјални случај; – док његова деца похађају приватне школе, твоје нема ни за месечну карту; – док теби скида од плате и пензије, страним банкама омогућава да одавде исисавају паре. А ти си у кредиту који никад нећеш отплатити; – док наводно доводи стране инвеститоре, у ствари страним капиталистима омогућава изношење профита и даје им 20.000 евра по радном месту на коме ћеш ти за 200 евра да црнчиш као стока и роб; – док су тајкуни и партијски криминалци на слободи, теби шаље извршитеље за неплаћену струју и комуналије; – док се наводно бори против корупције, његови људи по општинама и градовима пљачкају буџетске паре; – док је наводно буџет у суфициту, јавни дуг је већи за 7 милијарди евра; – док говори о култури, децу ти трује ружичастим ријалити програмима из којих искачу н аркомани, к урве и шљам;- док говори о штедњи, његови министри купују виле на Дедињу;- док наводно опоравља српску пољопривреду, продао је странцима хиљаде хектара обрадивог земљишта. Док наводно повећава српски сточни фонд, омогућио је дупло већи увоз стоке и меса; – док партијске шмизле и д упелисци добијају сталан посао у јавном сектору, твоје дете мора да иде преко границе; – док се склапају уговори за арапске џамије по Београду, теби потапају светињу у Ваљеву; – док се наводно бори за очување Космета, српска лична карта тамо више не важи; – док ти говори о војној неутралности, потписао је Споразум с НАТО пактом по коме НАТО војник може да ти сруши ограду, силује ћерку, у бије сина и да за то не одговара; – док је по ПИНК-у и у Информеру Србија најбогатија у региону, ти из јеловника мораш да избациш основне животне намирнице; – док ти говори о достојанству, од тебе купује глас за кило зејтина и две паштете, јер по њему толико вреди твоје достојанство… И још много је тих ДОК, док ти мислиш да ћеш за две године живети боље. Освести се – ДОК НЕ БУДЕ КАСНО. Јер – ВУЧИЋ ТЕ ЛАЖЕ!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online