Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 28.01.2017.
09:34
Vestionline, Blic.rs A

Kineska proročica otkriva šta "godina petla" donosi svetskim liderima

Počela je još jedna kineska nova godina, ovoga puta u znaku petla. Prisila Lam, čuvena proročica i tumač horoskopa iz Hong Konga, otkrila je šta su zvezde u 2017. predvidele svetskim liderima.

Tanjug/AP
Šta donosi godina petla

Prisila Lam, koja živi u hramu Vong Tai, čita dlan, lice, i izučava kineski horoskop, a svojim poslom se bavi više od 20 godina. Prošle godine postala je svetski poznata nakon što je za CNN otkrila da će Donald Tramp postati novi predsednik SAD.

Sada je za američki portal predvidela godišnji horoskop Donaldu Trampu, Vladimiru Putinu, Angeli Merkel, Siju Đinpingu, Redžepu Tajipu Erdoganu i Rodrigu Duterteu, a sve na bazi njihovih kineskih horoskopskih znakova, kao i godine rođenja.

Kinezi su opsednuti svojim horoskopom, koji shvataju izuzetno ozbiljno. Od zodijaka su napravili čitavu nauku, a njihov lunisolarni kalendar datira iz 2697. godine pre nove ere, navode istorijski izvori.

Donald Tramp, predsednik SAD

Reuters

Znak: Pas, rođen u godini vatre

Prisilino predviđanje: Karakteristike psa rođenog u godini vatre je preveliko samopouzdanje i tendencija brzog odlučivanja, bez previše premišljanja. Astrološki znak na dan Trampovog rođenja je zemlja. Element metala koji dolazi u drugoj polovini godine destabilizovaće zemlju, a samim tim i Donalda Trampa.

Rođen je u godini vatre, zbog čega će proleće i leto, kada nas inače očekuje toplo vreme, biti odličan period za njega. To će biti njegov predsednički medeni mesec. Međutim, sa dolaskom hladnijeg vremena stići će i problemi za Trampa. Treba očekivati proteste.

Vladimir Putin, predsednik Rusije

Reuters

Znak: Zmaj, rođen u godini vode

Predviđanje: Zmaj je jak i može ići gde god poželi, može da pliva u vodi ili leti kroz vazduh. Prepun je entuzijazma. Te osobine, u kombinaciji sa astrološkim znakom sunca na dan Putinovog rođenja čini ga izuzetno snažnim liderom, koji razmišlja jasno i ispravno.

Ova godina za njega će biti izuzetno dobra. Element metala u drugom delu 2017. predstavlja novac za Putina, a samim tim i za Rusiju. Ruska ekonomija će procvetati.

Si Đinping, predsednik Kine

Tanjug./AP

Znak: Zmija, rođen u godini vatre

Predviđanje: Astrološki znak na dan rođenja predsednika Kine je vatra, a nova godina petla znači da za njega dolazi fantastičan period.

U pitanju je dupla sreća za Đinpinga, jer se očekuje da će godina petla biti sjajna i za sve one koji su u horoskopskom znaku zmije.

Karakteristike vode i zmije slične su onima koje ima zmaj. Zmija može da ide kroz vodu, a može da putuje i kopnom. Kina će pod Đinpingovim vođstvom zaraditi ogroman novac zahvaljujući predsednikovoj dobroj karmi i umeću.

Angela Merkel

Reuters

Znak: konj, rođena u godini drveta

Predviđanje: Konj je čvrst, a drvo, astrološki znak na dan kancelarkinog rođenja, predstavlja veliko i snažno drvo za dubokim i stabilnim korenjem. Element drveta takođe čini Angelu Merkel veoma plemenitom osobom, što objašnjava njenu izbegličku politiku.

Međutim, ljubaznost i plemenitost biće na velikom ispitu tokom leta, jer će tada vrelina vatrenog petla spaliti Merkelino drvo, kaže proročica. Srećom, navodi ona, nemačka kancelarka stacionirana je u Berlinu, gde neće biti previše toplo. Uspeće da prebrodi sve nevolje, i postaće kancelarka i četvrti put zaredom.

Rodrigo Duterte

Reuters

Znak: Petao, rođen u godini drveta

Predviđanje: Kontroverzni predsednik Filipina imaće turbulentnu godinu. Osobe rođene u znaku petla će se u godini petla suočiti sa velikim izazovima.

Duterteov rat protiv droge možda nije popularan na Zapadu, ali će učiniti njegovu zemlju zdravijom i bogatijom. Duterte mora da obuzda vatru i problem sa drogo rešava korak po korak, kako bi vremenom stekao podršku svih.

To znači da će se predsednik Filipina suočiti sa velikom opozicijom zbog svog delovanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Prisila Lam kaže da bi vatra ove godine mogla da spali drvo iz godine Duterteovog rođenja.

Srećom, navodi proročica, astrološki znak Duterteovog rođendana je takođe vatra, te to može značiti da će drvo iz njegove godine rođenja zapravo pomoći znak vatre.

Redžep Tajip Erdogan

Tanjug/AP

Znak: Konj, rođen u godini drveta

Predviđanje: Astrološki znak na dan rođenja turskog predsednika je voda, zbog čega proleće neće biti dobar period za njega, s obzirom da će brojne biljke koje tada cvetaju oduzeti svu njegovu vodu.

To znači da će Erdogan izgubiti na referendumu o povećanju njegovih predsedničkih ovlašćenja u aprilu.

Dalje, čitajući ekspresije njegovog lica, Prisila Lam tvrdi da oči predsednika Turske pokazuju da ne uživa preveliku podršku naroda, bar ne onoliku koliku očekuje, dok velike nozdrve ukazuju da nije dobar sa novcem.

Linije oko njegovih usta ukazuju da su njegovi saradnici u Vladi nepouzdani. Sve u svemu, Redžepa Tajipa Erdogana očekuje teška godina, smatra proročica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online