10 signala koji otkrivaju da je dobar u krevetu

0

Obratite pažnju na njegov govor tela kako bi znali da li je dobar u krevetu
 

I pre seksa s novim partnerom možete saznati kakav je u krevetu. Postoje neki znaci koji ga otkrivaju, a na vama je da obratite pažnju.

 

Evo 10 znakova koji o njemu otkrivaju više nego i on sam može da zamisli:


Grize nokte
Muškarac koji grize nokte sam sebe tera preko granica i ide u krajnost – što se obično izjednačava sa strašću. Možda vam ta navika ne izgleda privlačno, ali to može da znači da je odličan ljubavnik.

 

Ima psa
Muškarci koji imaju psa za kućnog ljubimca često potrebe drugih stavljaju ispred svojih potreba što znači i da u seksu verovatno nije sebičan. Međutim, vlasnici pasa naviknuti su na pseću pljuvačku i dlake pa nisu baš opsednuti higijenom, a to može biti veliki turn-off u krevetu.


Nije Bredli Kuper
Ako muškarac nije strašno zgodan i svojim izgledom ne osvaja žene, verovatno će potrošiti mngo vremena i truda da svoju partnerku čini srećnom.

 

Lepo piše
Prema stručnjacima za rukopis, muškarci koji malo slovo ‘y’, pišu za zavijenim ‘repom’ imaju visok libido i mnogo mašte.

 

Miriše božanstveno
Miris je jedan od pokazatelja privlačnosti i što neki muškarac ima bolji prirodan miris pojedinoj ženi to je veća šansa da će njih dvoje biti genetski komplementarni.

 

Stoji uspravno
Mlitavo i pogrbljeno držanje indikator je nesigurnosti i lenjosti. Što se muškarac uspravnije drži to je samopouzdaniji i više se trudi.


Šali se na svoj račun
Svaki muškarac koji zna da se šali na svoj račun nije egocentričan i ne shvata sebe preozbiljno što su dobre osobine i kad je seks u pitanju.

 

Kako vozi automobil?
Muškarci koji se lako nerviraju dok voze su nestrpljivi ljubavnici opsednuti krajnjim rezultatom – orgazmom i to svojim. Često su nezainteresovani kad je u pitanju partnerikin orgazam. Brzi vozači su strastveni i žude za takvim seksom. Klonite se sporih i preterano opreznih vozača pored kojih se čini kao da čak i vaša baka želi više akcije od njih.

 

Robuje dnevnim rutinama
Ako se uznemiri na svaku pa i najmanju promenu dnevne rutine to može da bude loš znak. Ponaša se kao robota i velike su šanse da i ljubav vodi na isti način. Prilikom seksa vam je bolje ništa ne da ne menjate ništa jer će on odmah pomisliti da nešto nije u redu.

 

On priča i sa svojim rukama
Ako radi dramatične pokrete rukama dok priča, verovatno je reč o maštovitom i kreativnom muškarcu koji je vešt u seksu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here