10 stvari koje muškarci vole više od dobrog izgleda

0

Volim te, jer me uvek saslušaš (Foto: Ilustracija)
 

1. Ženu koja zna da sluša
Većina muškaraca ceni žene koje znaju da slušaju. I muškarci su ljudska bića koja ponekad greše, ako imaju nešto da kažu – saslušajte ih. Pokažite im da vam je stalo. Nemojte im samo uvek govoriti ”rekla sam ti” ili im davati lekcije.

2. Spontanost
Mogućnost da se prepustite jedna je od osobina koje muškarci izrazito cene. Budite spontani i svoji, jer prava je ljubav ona kad vas partner voli onakvu kakva jeste.

3. Ženu koja dobro vozi
Iako se muškarci vrlo često žale na ženske vozače, oni cene žene koje imaju položen vozački ispit. To je naprosto obavezno u današnjim vremenima i dokaz je samostalnosti.

4. Opuštenost
Žene koje znaju da uživaju u životu privlačne su svima, ne samo muškarcima. To znači da morate da prestanete da se žalite zbog stvari koje nemate i počnete da uživate u onima koje imate.

5. Ženu koja uživa u hrani
Zdrava ishrana i briga o sebi jedna je stvar, a opsesivno brojanje svake kaloriju je nešto sasvim drugo. Takve opsesije odbijaju muškarce i time ga sigurno nećete impresionirati. Oni vole žene s kojima opušteno mogu otići u restoran i dobro se zabaviti.


6. Dobra kuvarica

Kaže se da ljubav na usta ulazi, a ponekad i je zaista tako. Iako možda zvuči kao kliše, muškarci vole žene koje znaju da kuvaju ili žele da nauče da kuvaju za njih. Kod njih se tada pali onaj tradicionalni deo mozga da će žena biti dobra domaćica i to ih naprosto privlači.

7. Prirodnost
Iako će se za veštačkim devojkama možda okrenuti mnogo muških glava, nijednu od njih muškarci sigurno neće odabrati za svoju ženu. Jednostavna devojka iz komšiluka koja ima smisao za humor i zna da se nasmeje i na vlastiti račun je ono što gotovo svaki muškarac želi.

8. Spremnost na kompromis
Svaki se muškarac oseća bolje kada uz sebe ima devojku koja je spremna da pregovara i naporno radi kako bi se pronašlo rešenje koje će biti prihvatljivo za obe strane. Dakle, drage devojke, budite spremne na kompromis, jer je to kvalitet koji muškarci cene mnogo više od dobrog izgleda.

9. Brižnost
Njima je zaista važno da brinete za njih, ali budite oprezne jer neprestano ponavljanje reči ”volim te” ne mora da znači da vam je stalo. Pravi će vam muškarac jedanput reći volim te i pet puta pokazati koliko mu je stalo.

10. Smisao za humor
Smisao za humor takođe je jedna od osobina koju muškarci posebno vole kod žena, naročito kod onih sa kojima nameravaju da provedu budućnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here