» » » » » » » »

0

 

Dragana Mirković kupila dvorac

 

Dragana Mirković (42) zajedno sa suprugom Tonijem Bijelićem, odnedavno je postala vlasnica dvorca u Austriji. Dvorac Ebenfurt, koji je uvršten u kulturno nasleđe Austrije, od februara ove godine je u vlasništvu porodice Mirković-Bijelić. Kako piše na zvaničnom sajtu dvorca, Dragana i Toni su kupovinom ove vredne nekretnine… (dalje)

 

Savićević: Džajić i Cvetković su ispali nepošteni

 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević rekao je u intervjuu "Presu" da su  nekadašnji funkcioneri "crveno-belih" Dragan Džajić i Vladimir Cvetković svu slavu posle osvajanja Kupa šampiona u Bariju 1991. godine prigrabili za sebe i da su bili nepošteni prema toj generaciji koja je ostvarila najveći uspeh u istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala…. (dalje)

 

 

Putin obnavlja Sovjetski Savez?

 

Kako se Vladimir Putin priprema za povratak u Kremlj 2012, tako se Sovjetski Savez postepeno nanovo gradi, ocena je jednog dela analitičke javnosti povodom najnovije geopolitičke vizije šefa ruske vlade koji je izgleda rešen da podigne novo carstvo… (dalje)

 

SAD: Hrvatska ne poštuje prava Srba

 

Zaostaci u rešavanju sudskih predmeta, neefikasno procesuiranje ratnih zločina, kašnjenje u povratku imovine verskih zajednica, problemi s kojima se suočavaju srpski povratnici i diskriminacija Srba i Roma najveći su problemi Hrvatske, ističe se u godišnjem izveštaju Stejt departmenta o stanju ljudskih prava u svetu… U izveštaju za 2009. godinu, koji je objavljen u četvrtak uveče… (dalje)

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here