» » » » » » » »

0

Panika u Gruziji: Rusi "napali" tenkovima

 

Panika je zavladala među Gruzijcima kada je jedna provladina TV stanica objavila lažni prilog da su ruski tenkovi ušli u prestonicu Tbilisi i da je predsednik Mihael Sakašvili ubijen. Stanica "Imedi TV" najavila je prilog kao "imitaciju mogućih događaja", ali mnogi gledaoci to nisu primetili… (dalje)

 

VB "davao" Lepoj Lukić 7.000 € nedeljno

 

Deo poznatih ličnosti koji u vremenu krize imaju finansijskih poteškoća spas pronalaze učešćem u rijaliti šou-programima. Za pobednika predstojećeg ciklusa "Farme“ obezbeđeno je 100.000 evra, ali se ni ostali učesnici neće vratiti kući praznih džepova. Na estradi se priča da je apsolutni rekorder Lepa Lukić, koja je dobijala 7.000 evra za svaku nedelju provedenu u kući "Velikog brata VIP"… (dalje)

 

"Vatikan podržavao ustaše i pokatoličenja"

 

Vatikan je u vreme Drugog svetskog rata, tražeći odbranu od komunizma, podržavao hrvatski ustaški pokret koji je izrastao u genocidni režim nacističkog satelita Hrvatske, ocenila je američki ekpsert za Balkan Julija Gorin. "Prošlo je 60 godina, a svet još uvek ne zna priču o ratnoj Hrvatskoj, gde Vatikan, ne samo da se nije izjasnio protiv zločina, ne samo da je bio saučesnik u genocidu miliona ljudi"… (dalje)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here