pixabay.com

Nazovite ih materijalistima, ali izgleda da je ovim horoskopskim znacima najviše stalo do novca i uvek ga žele još.

Ovo su 4 znaka Zodijaka kojima se sve vrti oko novca, piše Luftika.

Bik

Bikovi najviže teže luksuznom i stabilnom životu. Zemljani znak preferira finije stvari u životu. Bikovi vole luksuz, ali takođe vole da se osećaju “uljuljkano”. Da bi održali korak sa svojim raskošnim životnim stilom, naporno rade na ostvarenju svojih ciljeva.

Blizanci

Blizanci znaju kako da postanu bogati jer su profesionalci u umrežavanju i druženju. Pošto su takođe skloni instant kupovinama, oni se staraju da im sredstva u banci budu dobro obezbeđena. Blizanci imaju snažan osećaj za svoju ličnu vrednost i ono što donose na sto.

Lav

Lavovi su često u stanju da manipulišu svojim finansijama kako bi se pobrinuli za svoje potrebe. Oni su prirodni lideri i imaju tendenciju da budu odlični preduzetnici. Ove veštine im olakšavaju da zarade novac. Lavovi imaju ukus za luksuz i sebe vide kao kraljeve i kraljice svoje džungle. Ova sklonost ka vrhunskim brendovima i raskošnom životu ponekad može da pojede njihovu zaradu.

Strelac

Ako bi Strelac morao da bira između novca ili nekog bližnjeg svog, velike su šanse da će izabrati prvo. Strelcu se sve vrti oko odlaska na nova mesta i potrage za avanturom. Zaljubljivanje u novac omogućilo bi im da putuju na nova mesta i iskuse nove stvari, a sve to pružajući im neverovatnu priču za pričanje na zabavama. Oni žele da budu sami sebi vladari i da kontrolišu svoje poslove, pa se tako ponašaju i prema svom novcu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here