pixabay.com

Lojalnost se može pokazati na različite načine. Recimo, osoba kojoj poveravate svoju tajnu i znate da je nikome neće odati je lojalna. Takođe, lojalna osoba je i ona koja će uvek biti uz vas kada naiđe loš period u životu.

Ipak, samo nekolicina ljudi će vam čuvati leđa, bez obzira na sve, a astrolozi kažu da se takve osobe najčešće rađaju u ovih pet horoskopskih znakova.

Rakovi veoma često stavljaju porodicu i prijatelje na prvo mesto, zanemarujući sebe. Oni veoma brinu o drugima i odani su do srži osobama koje vole.

Ukoliko ste prijatelji sa osobom u znaku Raka, znajte da će biti tu kada vam je najpotrebnija. Rakovi teže da stvore dom pun ljubavi u kome će se svi osećati prijatno i voljeno. Jednom kada oforme svoje srećno mesto, okruženi ljudima koje vole i koji ih vole, nikada ih neće izdati.

2. Jarac

Vladar horoskopskog znaka Jarca je Saturn, simbol odgovornosti i posvećenosti, tako da ovaj praktični znak uvek igra fer i korektno.

Poznati su po svojoj odanosti, posebno u poslu. Jarčevi će do kraja biti lojalni i u prijateljstvu i staće u vašu odbranu i kada niste u pravu.

3. Lav

Lavovi su poznati po svom jako izraženom stavu, vernosti i odanosti, posebno u ljubavnim odnosima. Kada nekog vole, ne postoje granice u tome šta bi uradili za tu osobu.

Iako je nekada jače od njih da se dopadnu svima i da, recimo, flertuju, Lavovi su pouzdani i retko varaju. Ukoliko, ipak, dođe do toga, veoma će vešto umeti da sakriju i tako zaštite voljenu osobu.

4. Škorpija

Škorpije su sklone i tome da idu iz krajnosti u krajnost u pokazivanju svoje odanosti, pa će nemilosrdno proveravati partnera da vide da li isto dobijaju zauzvrat.

Iako će čuvati vaše tajne, neće čekati da ih sami odate, već će na tome insistirati.

Ako ste u vezi sa Škorpijom, budite spremni na to da će insistirati da saznaju vaše najdublje misli i osećanja.

5. Bik

Bikovi su poznati kao tvrdoglavi ljudi, ali to znači da će vas, kada su sa vama u nekoj relaciji, teško napustiti.

Iako važe za teške ljude, osoba koju vole biće najsrećnija na svetu, jer je sva pažnja Bika usmerena na nju.

Ovaj znak voli veze na duge staze, pa očekujte potpunu odanost bilo da ste prijatelji ili ljubavni partneri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here