pixabay.com

Skladne crte lica i savršena figura ne znače ujedno i seksepil i privlačnost. Stav, energija, harizma i druge osobine jesu ono što suštinski osvaja.

Ne kaže se bez razloga “lepota je u oku posmatrača”, pa i ljudi koji ne zadovoljavaju naše kriterijume lepote, drugima su možda savršeni. Ono što zaista osvaja muškarca jesu određene osobine kod žene.

1. Ona voli i poštuje sebe

Ljubav prema sebi je najbitnija stvar koju svako mora da nauči. Niko nije savršen, a žena koja je svesna sebe, zna i svoje mane i vrline, ali prihvata sebe u potpunosti. Ako se prema sebi ophodite sa poštovanjem i svesni ste koliko vredite, i muškarac će ceniti vas. Onako kako se ophodimo prema sebi, učimo i druge kako da se ophode prema nama.

2. Strast i energija

Strast i energija koje isijavaju iz žene nisu vezane isključivo za erotiku i seks. Muškarcima su privlačne one pripadnice lepšeg pola koje imaju hobije, uživaju u svom poslu ili su strastveni zaljubljenici u prirodu, životinje, umetnost. Žene kojima sijaju oči od strasti i energije prema različitim aktivnostima, fatalne su suprotnom polu.

3. Sigurna je u sebe

Žena koja je sigurna u sebe svesna je svojih promašaja, nedostataka i neuspeha, ali ona uvek ide napred i ne dozvoljava da je išta sputa. Takvu osobu prepoznaćete po tome što nema potrebu da ponižava i ogovara druge da bi sebe uzdigla. Prema drugima se ponaša onako kako bi želela i da se prema njoj ophode.

4. Optimizam

Negativne i pesimistične osobe nemaju mnogo prijatelja, a sigurno se niko ne oseća prijatno pored osobe koja se konstantno žali na svoj život. Upravo one žene koje su vedre i optimistične će privući muškarca. Njihov vedar duh je ono što pleni i što će probuditi želju kod suprotnog pola da budu pored osobe koja sa osmehom na licu prolazi kroz život.

5. Dovoljna je sama sebi

Kada naučite da ste dovoljne same sebi i da vaša sreća ne zavisi ni od jedne osobe u vašem životu, paradoksalno zvuči, ali privući ćete više muškaraca. Potrebno je zavoleti život i prilike koje pruža, a ne pogrešno vezivati sreću za drugu osobu. Fatalne žene uživaju i kada su same i ne osećaju potrebu da u svakom trenutku moraju da budu pored partnera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here