pixabay.com

Kada i zbog čega se muškarci osećaju dobro u vezama? Odgovori će vas iznenaditi. U pitanju su mali gestovi kojima voljenoj osobi možete da pokažete da je volite i cenite.

Mnogi misle da se muškarci osećaju poželjno samo zbog fizičkog izgleda ili intimnosti koju imaju sa svojom partnerkom, ali varaju se. Postoje stvari koje su im preče i zbog kojih se osećaju kao pravi muškarci.

1. Kad partnerka preuzme inicijativu

Ovim poduhvatom, partnerka pokazuje da joj je stalo do njega i da ceni njega kao kompletno ljudsko biće. Želi da bude sa njim zbog njega samog, a ne zbog drugih aspekata.

2. Kad osećaju da partnerka brine o njima

Dela govore više od reči. Muškarci vole kad njihova partnerka napravi lep gest, kako bi mu stavila do znanja da misli na njega. Ne mora da bude neki preterano velik gest, dovoljna je sitnica.

3. Kompliment je uvek dobrodošao

Isto kao što žene vole da čuju lep kompliment na njihov račun, tako i muškarci vole da ih njihove partnerke “hrane” lepim rečima. Većina muškaraca tvrdi da im to nekad podiže i ego, ali i samoupouzdanje.

4. Kad partnerka voli da provodi vreme sa njim

Da bi se muškarac osetio poželjnim, neizostavno je i provođenje vremena sa partnerkom. Samim tim, žena svom partneru stavlja do znanja da joj prija njegovo društvo, šarm, ali i njegove osobine.

5. Kad osete da mogu da budu otvoreni i iskreni u vezi

Baš kao i žene, muškarci, takođe, imaju nežne emocije. Njima je potrebna partnerka na koju mogu da se oslone u potpunosti, kojoj mogu da pruže svoje poverenje, kako bi mogli da budu iskreni i otvoreni u odnosu.

6. Kad su svesni da su željeni

Muškarci vole da njihova partnerka otvoreno pokazuje svoje emocije prema njemu. Samim tim, često žele da čuju kako glasno i jasno govori pred drugim ljudima “on je moj”.

7. Kada se partnerka interesuje za njegove aktivnosti

Ukoliko žena pokaže određeno interesovanje za partnerove aktivnosti, on dobija elan. Time potvrđuje da joj je stalo do njega i da u svakom trenutku hoće da ga što više upozna.

8. Kad se poštuje njihov lični prostor

Iako vole da provode vreme sa partnerkom, oni, takođe, cene i žele svoj lični prostor. Shodno tome, trebalo bi s vremena na vreme da im pružite prostor da uživaju u svojim “igricama”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here