8 uvrnutih seksualnih povreda

0

 

seksualni eksperimenti se često završe bolno  

 

Privremeni gubitak vida

Preintenzivan orgazam osim privremene amnezije može oštetiti i vid. Iznenadna navala krvi i sužavanje krvnih žila povećava pritisak i može uzrokovati pucanje kapilara u oku. Kao posledica javlja se privremeni gubitak vida ili trajno oštećenje vidnog polja.

 

Slomljen penis
Tokom seksa moguće je slomiti penis. Prelom je izuzetno bolan, a penis nakon toga najčešće poplavi. Ovakva povreda je retka, a često je posledica grubog seksa ili naglih pokreta.


Progutani kondomi

S korišćenjem kondoma takođe treba biti oprezan zato što se tokom oralnog seksa lako mogu progutati. Ako se to dogodi, obavezno se treba javiti lekaru.


Oštećenje sluha
Osim gubitka vida tokom strastvenih igrica moguće je i oštećenje sluha, što dokazuje kineski par koji se toliko strastveno poljubio da je od pritiska ženi pukla bubna opna. Ženi se sluh vratio nakon dva minuta.

 

Privremena paraliza ruku
Čak ni ljubavni ugrizi nisu bezopasni. Novozelandski par poneo je žar strasti, a muškarac je svoju partnerku toliko ugrizao za vrat da je uzrokovao krvni ugrušak. Ugrušak je uzrokovao privremenu paralizu u levoj ruci.


Izgubljeni predmeti u anusu
Parovi koji vole da začine svoj seksualni život ponekad znaju i previše da se zaigraju. Lekari koji rade na hitnim prijemima izdvojili su 10 najčudnijih stvari koje su pronašli u anusu. Među njima su ključevi, bočica parfema, klistir, dečija igračka, sveća, čaša, mobilni telefon, tegla maslaca od kikirikija, metak i vibrator. Svi ti predmeti mogu ozbiljno oštetiti sluznicu i genitalije.


Napadi mačaka
Eksperimentisanje sa pozama u krevetu može biti jednako opasno, kao i držanje kućnih ljubimaca u spavaćoj sobi. Napadi mačaka su češći nego što se misli, a stručnjaci veruju kako četveronožni ljubimci napadaju jer žele da zaštitite svog vlasnika.

 

Konjuktivitis
Visoki krvni pritisak može uzrokovati privremeni gubitak vida, a sperma u očima može izazvati konjuktivitis. Takođe, moguće su i zaraze polno prenosivim bolestima kao što su hlamidija i gonoreja, ali u retkim slučajevima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here