Svi imaju više prava od nas

Hvala porodici Šipka od srca

Jelena Bruks – Mama za medalju

Bila je jedna od ključnih igrača na nedavno završenom Evropskom prvenstvu koje se održalo u prestonici, ali ipak najveću pažnju je privukla kad je na teren prilikom radovanja posle pobede izašla sa tromesečnim sinom Mateom. Jelena Bruks, devojačko Milovanović, zadovoljna je posle osvojene bronze...
49,736PratilacaLajkuj
618PratilacaZaprati
26,403PratilacaZaprati
26PratilacaPretplatite se

Šta donosi retrogradni Merkur?

Merkur 7. jula ulazi u svoje retrogradno stanje u znaku Lava i tamo ostaje sve do 19. jula kada prelazi u znak Raka. U polju ovog znaka Zodijaka se nalazi sve do 31. jula kada se vraća svojoj normalnoj putanji i nastavlja direktan hod u znaku Raka.   U vreme retrogradnog Merkura savetuje se da koristite svoju intuiciju, sagledajte sve probleme iz druge perspektive. Budite fleksibilni, posebno ako putujete, dva puta proverite sve detalje oko puta. Merkur predstavlja i tehnologiju, pa za svaki slučaj uradite bekap (back-up) svih podataka kako biste osigurali važne fajlove. Ovo je najbolje vreme da iskažete svoje talente: crtanje, igranje, pisanje … Usporite malo svoj tempo, ali prihvatite i da će biti nesporazuma u komunikaciji sa drugim ljudima.

Blizanci

Uznemireni ste i uplašeni pa je zbog toga vaša percepcija pomerena. Ne morate sami da prolazite takvu fazu, prijatelji su uvek tu za vas, ali morate ih pozvati. SAVET: ne zalećite se.

NAJČITANIJE

IZDVAJAMO