Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.05.2019.
17:20
Olga Đoković A

Ambicije i dalje velike

Spala knjiga na jedno slovo! Naš pariski fudbal od nekadašnjih osam srpskih ekipa spustio se na samo jednu - "Hajduk Veljko" B i to, po svemu zaključujući, zahvaljujući sportskom drugarstvu u kojem se trenira, igraju utakmice, ali i čestito pojede, popije i zapeva.

Olga Đoković
Ekipa "Hajduk Veljka"

Upravo zbog takvih razvoja događaja novo-stari predsednik kluba Živojin - Žika Nikolić odmah diktira svoj broj telefona 06 24 21 21 10 i poručuje zemljacima:

- Dođite kod nas, treniramo u izvanrednim uslovima, na korak-dva od metro-stanice Port d Banjole, reflektori, svlačionice, topla voda, a opština nam je dala i salu za sastanke u kojoj smo održali godišnju skupštinu.

Dakle, prvo odlična igra i pobeda nad ekipom Malgas od 7:0, a potom svi u salu za sastanke. Skupštinu je otvorio čelnik Žika Nikolić, iskreno, bez njega ništa ne može, što je potvrđeno i tokom glasanja kojem je pristupilo 25 prisutnih članova ovog uzornog sportskog kolektiva.

Žika je otvorio godišnji zbor i "uzeo slovo", pa ispripovedao šta je nekad, nedavno, a i sada bilo.

- Igramo u jačem rangu takmičenja, u Ekselans ligi. Trenutno smo četvrtoplasirani, finiš prvenstva je drugog juna. Taj plasman je dobar i loš. Nama su uvek velike ambicije. Odlično smo startovali, onda sredinom prvenstva malo zakočili. Neko od igrača išao na poduži raspust u maticu, nekoga su sprečile radne obaveze, neko je imao bubice u glavi... Ipak, u ukupnom zbiru zadovoljni smo - nabrajao je Žika.

Na skupštini su svi glasali i interesantno je da su svi dosadašnji funkcioneri dobili podršku za nastavak iste uloge, a izabrani su i novi aktivisti. U nastavku stalne borbe za klupsku egzistenciju predsednik će i dalje biti Žika Nikolić, novi potpredsednik je Miloš Stamatović, sekretar Đura Novaković, koji je u ligi i delegirani klupski sudija, ulogu blagajnika oduvek besprekorno obavlja Borko Gligorijević, ekonom će biti Dario Cuplić, trener i istovremeno kapiten je Petar Aritonović, koji je u svom izveštaju postupno i potanko razradio želje i realnosti, treninge i mečeve, taktiku i navike, disciplinu i izgrede i ništa mu nije promaklo.

Šta je sa klupskom članarinom? Naravno da postoji, do sada je svaki fudbaler uredno plaćao, a to znači 80 evra godišnje, dok će za narednu sezonu cena malo poskočiti i - niko nije imao primedbu.

Potom, posle pobede i skupštine, na red dođe roštiljada sačinjena od ćevapčića, pljeskavica, kobasica, slanine, piletine i za žedne, a svi su bili žedni, razne vrste pića, pa sve trajalo dok se reflektori nisu upalili. Ma, ne za utakmicu, već da "hajducima" osvetle put, kako do kuće, tako i za nagoveštaj iduće sezone.

Lična arhiva
"Hajduci" krenuli na godišnju skupštinu

Sponzor stiže

Finansijska situacija će biti malo bolja u budućnosti.

- Voleli bismo mi da imamo mnogo sponzora, ali je situacija sve teža. Ipak, imamo mi super igrača. Veli Veli, istog imena i prezimena je Bugarin koji je gazda jedne firme, najavio je da će nam biti sponzor. Em je drugar, em čovek velikog srca - saopštio je Žika.

"Mladoženja" završio karijeru

Na znatiželju i pitanje ko će od igrača biti na raspolaganju iduć sezone, svi su digli ruke osim - jednog. Stefan Milošević je jasno i glasno saopštio da neće biti u mogućnosti da i dalje nosi dres "hajduka".

Prihvatiše drugari, ali i u razmeni mišljenja ovako prosudiše:

- Hoće da se ženi, vreme mu je, nakupio tridesetu. Oko njega ima mnogo devojaka, a ne zna koja je prava, pa, eto, mora da se opredeli, a za te provere treba mu i slobodno vreme.

Tako do drugara, a od nas: Šta je - da je, Stefane, neka ti je sa srećom!

EKSELANS LIGA

"HAJDUK VELjKO" B - MALGAŠ 7:0 (4:0)

PARIZ
Stadion: Port d Banjole
Gledalaca: 100

Strelci: Aritonović u 27. i 62, Miletić u 17. i 35, Ivanović u 41, Kojić u 72, Stamatović u 85. minutu.
"HAJDUK VELjKO" B: Aritonović, Ivanović, Kojić, Vasić, Milošević, Veli, Stojanović, Cuplić, Milenković, Miletić, Simić, Šarić, Stamatović.
Pozicija na tabeli:
četvrti sa 32 boda.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online