Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.04.2014.
08:36
D. D. A

Saša Popović okupio bivše ljubavnike

Gotovo kompletna estrada okupila se u utorak uveče u restoranu na periferiji Beograda na večeri povodom početka rada Grandove narodne televizije.

Lepa Brena, Seka Aleksić sa mužem, Aca Lukas sa suprugom
 

Oko 500 gostiju došlo je na poziv Lepe Brene i Saše Popovića da nazdrave startu novog kanala, koji je posle višemesečnog odlaganja konačno počeo sa emitovanjem 16. aprila. Na jednom mestu našli su se bivši ljubavnici, zavađeni saradnici i kolege, pevači koji se međusobno sude, ali su se svi smeškali i glumili kao da je sve u redu.

Na opšte zaprepašćenje u sali se našao i kontroverzni biznismen Ćazim Osmani zvani Feliks, ali niko nije znao da objasni ko ga je doveo. Sedeo je za stolom sa Mićom Nikolićem i merkao pevačice, dok su mnogi pevači prilazili da ga pozdrave.

Na Grandovo slavlje došao je i Goran Bregović, koga hostesa nije prepoznala, a sa menadžerom Rakom Marićem zauzeo je sto tik ispred plesnog podijuma i orkestra.

Mnogi su konstatovali da je pored Popovićeve supruge Suzane Jovanović na žurki bilo

Razigrani voditelji

Najveselije su bile Zvezde Granda, ali i voditelji Dragana Katić, Goran Čomor, Tihomir Tepić, Sanja Kužet i drugi. Na slavlje je Popović pozvao i konkurenciju, odnosno Srđana Milovanovića, vlasnika i direktora TV Kopernikus, Zorana Bašanović, čelnika TV Skdž
plus, ali ne i Željko Mitrović, uprkos rečima Popovića da nisu u svađi.

bar desetak žena sa kojima je Saša ranije bio u vezi od Zlate Petrović do Nede Ukraden.

A bio je i harmonikaš i kompozitor Bane Vasić, a kojim je Suzana živela nekoliko godina pre braka sa Popovićem. Bili su tu i bivši supružnici - Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš, dok je Miloš Bojanić bio je sto do stola sa Zoricom Brunclik s kojom se sudi.


- Jeste da smo u neposrednoj blizini, ali je ne primećujem - okrenut sam joj leđima! - rekao je Bojanić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.04.2014. 15:21
"...Mnogi su konstatovali da je pored Popovićeve supruge Suzane Jovanović na žurki bilo bar desetak žena sa kojima je Saša ranije bio u vezi od Zlate Petrović do Nede Ukraden..." "...A bio je i harmonikaš i kompozitor Bane Vasić, sa kojim je Suzana živela nekoliko godina pre braka sa Popovićem...." MA SAMO JAŠI.....SVI SMO NAŠI...!!!
Četvrtak 17.04.2014. 12:15
Suzana je dovela siptara
Četvrtak 17.04.2014. 14:01
Подржавам прављење оваквих телевизја јер ће онда свако морати да плаћа кабловску ако хоће да гледа, а на телевизијама са националном фреквенцијом ће морати да се бира шта ће да се пушта. Нека Гранд има своју телевизију, Пинк своју музичку телевизију, нека постоји и МТВ Адриа, ДМ САТ, КЦН Мјузик, БН Мјузик... не смета ми. Лепо плати кабловску, па слушај и гледај шта хоћеш. И у том Гранду има доста квалитетних певача, који имају квалитетне песме, али џабе кад пре свега млади људи највише слушају простачке песме најгорег олоша.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online