Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.12.2018.
08:15
Vestionline A

Luksuz pršti na sve strane

Poznati estradni menadžer Bane Obradović organizovao je u jednom prestoničkom hotelu proslavu punoletstva sinu Luki, a saradnik mnogih naših muzičkih zvezda okupio je veliki broj kolega i prijatelja. On je medijima otkrio da je svom sinu priredio i jedno muzičko iznenađenje.

A. Čukić
Ana Bekuta

- Došle su moje brojne kolege, a s obzirom na to da je Luki bila želja da mu peva Šerif Konjević, pozvao sam i njega. Nas dvojica nismo sarađivali do sada, samo smo se viđali u prolazu po aerodromima. Pozvao sam ga i došao je na veliku Lukinu radost - rekao je Bane Obradović.

Na proslavu su došle brojne javne ličnosti, između kojih i Jovana i Željko Joksimović, Saša Popović i Suzana Jovanović, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Branko Ružić, Marinko Rokvić sa suprugom Slavicom, Zvezdan Terzić i drugi. Veliku pažnju izazvao je Predrag Živković Tozovac, koji je pre žurke rekao da će i zapevati.

A pevač Radiša Trajković Đani dao je, kako su pisali mediji, čak 38.000 evra kako bi sinu Marku proslavio punoletstvo. Kako su se tabloidi pozivali na dobro obavešten izvor, Đani je pozvao 350 gostiju i nije hteo nikoga da izostavi od kolega jer je on rado viđen gost na svim proslavama i voli da se druži sa svima.

Đanijeva supruga Slađa je potvrdila da su organizovali gala proslavu i nasledniku kupili skupocen sat.

- Pošto smo i starijem Milošu kul sat za 18. rođendan, odlučili smo da to isto kupimo i Marku. Moja deca su skromna i ništa ne traže, stvarno su lepo vaspitana. O ciframa i tome koliko je šta koštalo ne mogu da pričam jer smatram da je to neumesno - rekla je Slađa Trajković.

Najstariji unuk Miroslava Miškovića, Maksimilijan Karić, proslavio je punoletstvo u jednom elitnom beogradskom hotelu, a gala žurki prisustvovale su sve poznate face.

Maksimilijan je inače 18 godina napunio 9. oktobra, a tata Goran Karić mu je tada čestitao na Instagramu napisavši: "Srećan ti 18. rođendan, ljubavi. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ja sam najponosniji otac."

Na proslavi je gostima služen šampanjac sa Maksimilijanovim likom, a atmosferu je ispunjavala džez muzika.

Unuci poklonila koncert

Pevačica narodne muzike Ana Bekuta okupila je ove godine pola estrade na proslavi 18. rođendana unuke Sonje. Žurka je bila upriličena u jednom beogradskom restoranu, i to odmah posle koncerta koji je pevačica održala u Centru Sava. Na rođendan je došao veliki broj javnih ličnosti. Bekuta je unuci posvetila koncert koji je održala.

- Prošle godine Sonja je zaokružila u mom kalendaru 25. oktobar i poželela da na taj dan održim koncert u Centru Sava u znak njenog 18. rođendana i punoletstva - rekla je pevačica uoči koncerta.

Ana je na dirljiv način tog dana unuki čestitala rođendan. Slika u kojoj drži unuku u naručju još dok je bila bebe raznežila je mnoge.

"Srećan ti 18. rođendan", napisala je pevačica.

Bajka za Jakova

Pevačica Seka Aleksić napravila je krajem septembra gala proslavu drugog rođendana sinčića Jakova. Pevačica i njen suprug Veljko pobrinuli su se da sve izgleda kao u bajci, pa su ponosni roditelji nosili majice s natpisom Jakov, a atmosferu su upotpunile maskote iz poznate animirane serije za decu "Maša i medved". Mali Jakov dobio je i tortu sa brojem 2, koliko godina je punio.
"Punimo dve godinice", napisala je Seka na Instagramu.


 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online