Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.02.2013.
10:49
telegraf.rs A

Ja imam talenat: Hajnalka Buš i Nikola Radović u finalu

Hajnalka Buš i Nikola Radović plasirali su se u finale takmičenja “Ja imam talenat” i tako se uključili u borbu za nagradu vrednu 100.000 evra. Žiri u sastavu Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić izabrali su mladog Čačanina u odnosu na vokalni sastav “Rosini” iz Niša. Automatski plasman u dalji krug takmičenja izborila je Hajnalka Buš iz Subotice, zahvaljujući najvećem broju glasova publike.

Da podsetimo, osim ova dva takmičara, u finale su se ranije plasirali Aleksandra i Nemanja, “Kontinuum”, Nataša Pavlović, grupa “Čudesmo”, Orkestar harmonikaša iz Ugljevika, Katarina Kovačević, Gorica Šutić i Mihajlo Vlahović.

 

Poslednje polufinalno veče otvorile su Nela i Jelena iz grupe “Pole Dance Fitness”. Ove dve plesačice oko šipke ponovo su besprekorno izvele svoju tačku, osvojivši publiku akrobatskim potezima, ali i seksepilnošću.


Druga na redu bila je mlada Manja Marković. Ova simpatična devojčica predstavila nam se pesmom “One Night Only”, koju u orginalu izvodi Bijonse. Ivan Tasovac istakao je da ova pesma nije za njen uzrast, ali je ipak pohvalio nastup.


Nikola Radović iz Čačka bio je sledeći koji je nastupio. Ovaj talentovani muzičar je svirajući gitaru izveo svoju numeru, a žiri je bio više nego zadovoljan.


Kića iz grupe “Yugoslavian Bboys” odigrao je ples uz muziku iz filma “Briljantin”. Ovom prilikom pomogla mu je i njegova prijateljica


- Ovo je bilo sjajno. Ovo je bilo ludilo - rekao je Ivan Bosiljčić, a sličnog mišljenja bili su i Nataša Ninković i Ivan Tasovac.


Mlada Banjalučanka Jovana Raljić se ovog puta odlučila da izvede pesmu “Set Fire to the Rain” Adel. Iako je žiri imao malo kritika, generalno su bili zadovoljni njenim nastupom.


Crnogorska grupa “Ride Crew” je akrobacijama uz numeru Majkla Džeksona pokušala da zadive žiri i publiku. Nataša i oba Ivana rekli su da su momci bili dobri, ali da još malo treba da porade na koreografiji i da je prethodni nastup bio sirov.

Simpatične Nišlije iz vokalnog sastava “Rosini” predstavili su se instumentalnim pevanjem muzike iz vestern filmova. Žiri je na kraju bio oduševljen.


Za kraj, Hajnalka Buš je uz klavirsku pratnju izvela hit numeru Arete Frenklin ”Without the One You Love”. Žiri nije štedeo pohvale na maestralni nastup ove Subotičanke.


U revijalnom delu nastupila je grupa S.A.R.S., koja je otpevala njihov hit “Buđav lebac”.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.02.2013. 15:04
Hajnalka Buš, navijam za nju. Neverovatna žena.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online