Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.10.2018.
08:11
S. Đ. - Vesti A

Još samo fali ubistvo uživo?!

Ima li granica nasilju u rijaliti programima koje svakodnevno gledamo na našim malim ekranima? Svađe, verbalni i fizički obračuni uobičajene su scene u ovim formatima, na koje televizije računaju kao na program koji im obezbeđuje najveću gledanost. I ne samo da ih ima na televizijama, već i u štampanim medijima, koji izveštavaju o događajima u rijaliti programima.

instagram/ vladelije
Nasrnuo na ženu: Vladimir Tomović

"Brutalna tuča u Zadruzi", "Opšta tuča u Parovima" ... samo su neki od naslova u beogradskim medijima. Nacija je bila zgrožena kada je pre nekoliko dana Vladimir Tomović nasrnuo na Aleksandru Subotić i pesnicom je udario u glavu, nakon čega je odmah diskvalifikovan. Po izlasku iz Bele kuće u Šimanovcima kršni Crnogorac snimio je lajv na svom Instagramu u okviru kojeg je rekao nešto što je šokiralo mnoge.

- Ne, naravno da se ne kajem uopšte. Kajem se što je nisam jače udario, nego je bila daleko - rekao je tada Tomović, i dodao da bi se rado vratio u Zadrugu, jer smatra da ništa loše nije uradio. Gostujući u emisiji Premijera vikend specijal MMA borac je rekao da je on u stvari žrtva psihičkog i fizičkog nasilja.

- Ja, moja porodica i prijatelji smo protiv nasilja nad ženama. Ovo nije moje izvinjenje za ono što sam uradio jer sam tamo doživeo psihičku i fizičku torturu. Ja sam taj koji je doživeo nasilje. Mene su ničim izazvani napadali, gazili me ispod stola, a javno mnjenje je na strani nekoga ko je mene gazio i udarao. Nije trebalo ono da uradim i nikad niko ne treba da udari ženu, ali šta je sa ženom koja je udarila muškarca? Kajem se zbog toga što sam uradio. Bio sam isprovociran i instiktivno sam reagovao. Da se ponovi ta situacija sigurno ne bih isto postupio - rekao je Tomović, koji je u Zadruzi započeo ljubavnu romansu sa Stanijom Dobrojević.

Ništa nije mirnije ni u vili u Zemunu, u rijalitiju Parovi, u kome je nedavno Milutin Radosavljević Mili vređao Luku Budimira, a onda ga šakom udario u glavu. Luka nije mogao da mu ostane dužan pa je nasrnuo na Milija i raskrvario mu nos. Inače britanski "Dejli mejl" pre dve godine objavio je vest o incidentu u Parovima, kada je Nenad Marinković Gastoz nasrnuo na devojku Zoricu Dukić, dok su ostali učesnici nemo gledali.

Malog Ljubu zovu u Parove

Beogradski mediji objavili su vest da je pobednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković dobio ponudu Hepi TV da se pridruži rijalitiju. Produkcija Parova navodno je kontaktirala Bobana Stankovića, Ljubinog oca i uputila ponudu da maleni pevač bar na neko vreme bude deo njihovog šoua.

- Ljuba je dobio ponudu da uđe u Parove sa mnom ili sa čitavom porodicom. Mi smo se zahvalili i rekli da ćemo o tome da razmislimo. Oni su potom kontaktirali televiziju Pink, a sa Pinka su zvali nas. Međutim, ipak je to rijaliti, tu se svašta dešava, ima raznih likova, a on je mali. I odrasla osoba treba da razmisli da li treba da uđe u tako nešto, a da ne govorim o detetu. Nije sve u novcu, ipak je on dete, mislim da ćemo odustati. Oni nas zovu ako ništa drugo bar da Ljuba dođe da peva na njihovim žurkama, za to ćemo takođe videti - rekao je Ljubin tata za medije.

Grobar pedofil

Ni kod komšija nije ništa lepša slika u rijaltijima. Naime, učesnik hrvatskog Velikog brata koji se emituje na RTL Aleksandar Neradin izbačen je iz tog rijalitija dva dana posle ulaska u kuću nakon što je produkcija otkrila da je optužen za pedofiliju i da se protiv njega vodi sudski postupak. Na stranicama Županijskog suda u Rijeci navodi se kako je Neradin optužen za seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina.

- Nisam ja nikakav pedofil. Imam devojku koja ima 26 godina - rekao je tada Aleksandar za hrvatske medije.

U predstavljanju pre ulaska u BB kuću Neradin je rekao da mu je zanimanje grobar.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online