Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.12.2013.
08:00
Vesti A

Izgradite svoj stil

Modni dizajneri se neprestano udvaraju publici, smišljaju nove načine u svom osvajačkom pohodu, nadmeću se međusobno. Ali, bez obzira na svu tu bogatu ponudu, svako treba da izgradi sopstveni stil. Mada ima onih koji misle da je stil prvenstveno stvar instinkta, činjenica je da treba poslušati savete iskusnih.

To se posebno odnosi na stidljive osobe, koje se priklanjaju ukusu većine i prosto se plaše da se izdvajaju iz gomile.

Foto: Ilustracija


Mnoge dame ne žele da se odvoje od crne odeće, udobnih pantalona, ravnih cipela. Nije teško uneti zanimljive promene u svoju garderobu. Na lak i brz način moguće je osavremeniti garderobu, odnosno izgraditi prepoznatljiv stil.


Stil se ne kupuje, što znači da vam nije potreban pun novčanik, već samo malo hrabrosti i mašte. Modne trendove treba koristiti samo kao inspiraciju, a dovoljan je samo jedan detalj poput šešira ili ekstravagantnih naočara za sunce pa da budete drugačiji od ostalih. Samo jedan komad garderobe u neobičnoj boji ili modernog kroja može da osveži vaš izgled. Čizme, cipele, košulja, suknja, kaput... Klonite se jednobojnih stvari, kupite nešto karirano, šareno, prugasto.

Kupite karmin jarke boje


Šminka čini čuda. Dame koje vole da budu neprimetne mogu mnogo da promene u svom izgledu zahvaljujući samo jednom ružu. Kupite karmin u jarkoj boji. Crven, narandžast, ciklama! Isprobajte koja nijansa vam najbolje stoji. To je najbolji način da napravite veliku promenu uz mali izdatak.

Svaka dama treba da ima nešto po čemu se razlikuje od ostalih.

Treba pronaći svoj zaštitni znak. Neke vole narukvice, druge minđuše, treće neobične kape ili marame, ima onih koje vole neobične tašne. To treba da bude nešto što vam se zaista dopada. Ne treba slepo pratiti trendove i kupiti nešto što će vam posle stajati u ormanu.


Pogledajte modne časopise, pronađite slike zvezda čiji stil vam se sviđa. Nikada nemojte da zaboravite da je odeća poruka spoljnem svetu. Kupte odeću koja, pre svega, odgovara vašim potrebama i u kojoj se lepo osećate. Naravno, mora da bude u skladu sa vašim godinama, jer zaista groteskno izgledaju žene u poznim godinama koje pošto-pošto žele da glume tinejdžerke.


Dobro pogledajte odeću koju već imate u svom ormanu. Onu koja ne odgovara vašem novom stilu poklonite rođakama ili prijateljicama. Isprobavajte kombinacije pred ogledalom i uvek se odlučite za onu u kojoj se osećate najzadovoljnije i najopuštenije...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online