Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.04.2019.
01:30
B92.net, Vestionline A

Italijanski doktor tvrdi: Rak je obična gljivica, a lek svi imamo

"Kod terapija raka nemate šta da izgubite. Bolna je realnost - ova teška bolest sve je učestalija, njene posledice je gotovo svako iskusio: odlazak najbližih, prijatelja ili poznanika", reči su italijanskog lekara.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Moji postupci su lečili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala. Najbolji način da se pokuša eliminacija tumora je da se dovede u kontakt s natrijum-bikarbonatom, što je bliže moguće, na primer korišćenjem oralne primene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i matericu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje disajne puteve.

- Moramo da dokažemo da je savremena onkologija nesposobna da odgovori na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obaveza da pokušamo da pronađemo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena - rekao je dr Tulio Simoncini, koji tvrdi da je rak obična gljivica - kandida, koja se lako leči sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka, dodaje.

Rak je gljična infekcija

- Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen - napominje dr Tulio Simoncini, koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična kandida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Kandida

- U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post mortem ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju nakon početka bolesti, navodi, te dodaje:

- Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda kandida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije. S vremenom, tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) ćelije. Rak se može nazvati - otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda i oko nje.

Soda bikarbona

Kaže i da su klasični antigljivični lekovi nedelotvorni u lečenju tumora, jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne.

- Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno. Ja sam jednostavno identifikovao supstance koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminisanje raka kože je tinktura joda, naročito kada se širi -  kaže doktor. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online