Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.09.2014.
18:23
mondo.rs A

Van Gal: Moguć povratak Ronalda na Traford

Trener Mančester junajteda Luj van Gal prvi put javno govorio o mogućnosti da se Kristijano Ronaldo vrati na Old Traford.

Strateg "crvenih đavola" Luj Van Gal prvi put pričao o Ronaldovom povratku

"Kristijano Ronaldo nije srećan u Real Madridu". "Kristijano Ronaldo će uskoro otići iz Real Madrida".

Sve se ovo i slično čulo prehodnih dana i nedelja iz usta ljudi koji su bliski ili su bili bliski jednom od najboljih fudbalera današnjice. Između ostalih, to je nedavno rekao i Ronaldov doskorašnji saigrač iz Reala, Anhel di Marija, koji je ovog leta, u poslednji čas došao u Mančester junajted.

Zaista, koliko je realno da Kristijano Ronaldo "odradi" još ovu godinu ugovora sa Realom i na leto opet dođe u Mančester junajted, klub za koji je više puta rekao da ga veoma voli i da mu je vreme koje je proveo u Junajtedu bilo najlepše u karijeri?

Odgovor je: jeste realno!

Uostalom, to je danas i to prvi put javno potvrdio trener Mančester junajteda Luj van Gal!

"Moguće je", rekao je Holanđanin novinarima, koji su ga pitali o Ronaldu i njegovom eventualnom povratku na Old Traford.

Ronaldo je, navodno, nesrećan u Realu po više osnova. Otišlo je nekoliko igrača za koje je on smatrao da ne bi smeli da odu, a pre svih, pomenuti Di Marija, Mesut Ozil i Ćabi Alonso.

Ronaldo odlazi iz Reala kad prestigne Raulov rekord?

BOMBA: Kristijano Ronaldo se vraća u Mančester!

 

Uz to, nije zadovoljan ni što mu zarada pada, gledajući druge igrače u drugim klubovima, a pre svega u Premijer ligi (dovoljno je poledati nedeljnu zaradu, recimo, Vejna Runija, Radamela Falkaa ili buduću zaradu Edena Azara u Čelsiju).

U jednom nedavnom intervjuu, Ronaldo je ponovo govorio o ljubavi prema Junajtedu.

"Volim Mančester junajted. To svi znaju, a i rekao sam više puta. Mančester junajted je u mom srcu. Tamo imam mnogo dobrih prijatelja, navijači su neverovatni i voleo bih da se tamo vratim jednog dana", rekao je Ronaldo, koji je u Junajtedu proveo šest sezona.

Da li se taj dan približio više nego što je iko mislio?

"O tome se uglavnom priča i piše u medijima, a ja ne mislim da mediji treba i da mogu da kupe Ronalda za nekoga", rekao je Van Gal

Ali, kada su ga novinari "pritisli" na tu temu, Holanđanin je rekao: "Da, moguće je" i nastavio u umerenom tonu:

"Nešto slično sam govorio i za Falkaa. On i Ronaldo su igrači koji donose razliku. Ali, ne verujem da Real Madrid ima nameru da ga proda".

Naravno, kada je reč o ovakvim fudbalerima i takvim pričama treba uvek uzimati sve sa veeelikom rezervom, ali svedoci smo da u današnjem fudbalu ništa nije nemoguće.

Može se sve ovo tumačiti i kao "probni balon", "ispipavanje pulsa", a možda, zaista, tu nečega ima...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online