Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 28.09.2014.
12:40
mozzartsport.com A

Muta Nikolić: Bjelici mrdam obrve, Bogdan mi duguje 800 pića...

Znali su svi za čuveni ritual pomoćnog trenera nacionalne selekcije Miroslava Nikolića i gorostasa, njegovog imena, Raduljice. U intervjuu za "mozzartsport" popularni Muta pričao je o ostalim ritualima, opkladama, selektoru Đorđeviću...

Harizmatičan: Miroslav Nikolić
 

" Imam ja svoje rituale. Na primer, dva minuta pre početka utakmice priđem Braduljici, ne Raduljici! Dakle, pošto znam da je mnogo emotivan, da voli da se mazi, ja mu priđem, počeškam ga po bradi i kažem mu sve što treba, ukažem na to kako bi trebalo da odigra, da bi nam unutrašnja igra bila što bolja. Onda Bjelici malo obrve mrdam. Svako ima nešto po čemu se izdvaja od drugih i ja se trudim da im pozitivnu energiju prenesem na pravi način" otkriva Nikolić.

On je u nastavku pričao i o, sada već, čuvenim opkladama sa Bogdanom Bogdanovićem.

"Na prvenstvu sam se najviše takmičio s Bogdanom, a bilo je ranije drugih primera. Takmičio sam se sa Bodirogom, Divcem i ostalima, ali smo tada šutirali sa centra. I svi mi duguju po neko piće. Ja sam ti stari vaćaroš. Bogdan je jedno dobro i pošteno dete i kada smo se kladili on mi kaže: „Hajde u piće da ću ubaciti 10 od 10 za tri poena.“ Ja mu onda kažem da ne mora baš sve da ubaci, neka bude osam ili devet od deset, ali on neće tako. On samo hoće svih 10, jer je siguran da dobija opkladu", u istom dahu nastavlja doskorašnji strateg kragujevačkog Radničkog.

"I da, ja u tom slučaju ne šutiram, samo on. Onda pristanem na te uslove i on mi dođe sada jedno 800 pića. Dobijao je on mene ponekad, ubaci on 10 od 10 ili čak 15 od 15, ali češće je promašivao samo po jednu, pa sam zato u plusu. Šalili smo se posle toga da mu ide kamata, pa kamata na kamatu ako ne isplati odmah dug. Svaki dan po jedno piće, molim lepo. Kad je dao onu sjajnu trojku protiv Brazila sa osam metara, prišao mi je i pitao me koliko mu opraštam pića? A ja mu kažem – jedno!", u šaljivom tomu priča Nikolić.

"Mark Gasol dobio dete, zbog toga su ispali"

Iskusni stručnjak za kraj je pričao o Aleksandru Đorđeviću i jednom od glavnih razloga za ispadanje Španije.

" Podigli smo formu u pravom momentu. Sale je imao jednu priču, u koju ja nisam verovao, da budem iskren. On je govorio da će, ako neko bude „skinuo“ Španiju, to učiniti u četvrtfinalu. To je govorio još pre nego što smo otputovali na SP. Oni jesu "gazili" sve od početka turnira, ali desilo se da je Mark Gasol dobio dete, pa je ekipa slavila celu noć. Time su potcenili Francusku i njihov sistem koji može da dobije svakog. Kada igraš protiv "trikolora" moraš da imaš maksimalnu koncentraciju svih 40 minuta da bi pobedio – zaključio je Nikolić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.09.2014. 20:53
Ziveli Muto.ti si za Zveedu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online