Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.04.2014.
09:11
N. Đorđević - Vesti A

Ubio oca, pa mu zapalio sveću

Iz još nepoznatih razloga Goran Stepanović (44) iz sela Donje Jarušice kod Kragujevca, ubio je oca Slobodana (69) u njihovoj porodičnoj kući, a onda oprao krv sa tela i zapalio mu sveću. Potom se ovaj povratnik sa rada u Švajcarskoj sam prijavio policiji.

Mesto tragedije: Kuća porodice Stepanović
 

Kako nezvanično saznajemo u kragujevačkoj policiji, sumnja se da je mlađi Stepanović u nedelju ubio oca svojim revolverom metkom u lice, a onda oprao telo u kadi. Posle toga je seo na kućni prag i tu sačekao policiju.

- Goran je pucao u oca u kupatilu i on je odmah izdahnuo od povreda. Uviđajna ekipa zatekla je telo u kadi, a pored je bila zapaljena sveća - dodaje izvor "Vesti" iz policije.
 

Živeo za sina

Kako kažu rođaci i komšije porodice Stepanović, ubijeni je bio mnogo vezan za sina.
- Bio je jedinac, pa je Slobodan bio mnogo vezan za njega. Ceo život mu je bio posvećen i pomagao koliko je mogao - kažu stanovnici Donje Jarušnice za "Vesti", još u šoku od tragedije koja ih je pogodila.

Njih dvojica živeli su sami u porodičnoj kući. Mlađi Stepanović se prošle nedelje i zvanično razveo od supruge sa kojom ima troje dece. Oni su bili razdvojeni oko dve godine. Meštani Donjih Jarušica su u šoku zbog zločina, za koji su saznali tek kada su u dvorištu Stepanovića videli policiju.


- Niko od nas ne zna zbog čega je to uradio. Ne pitajte nas ništa. Tragedija je kada neko ubije kuče, a kamoli da nasrne na roditelja. Odmarali smo u nedelju, bio je praznik, kada smo videli patrole i puno dvorište policije. Znamo samo da je Goran prodavao neke njive. Nekad davno radio je u Švajcarskoj, ali se vratio na očevinu - kaže Zoran Blagojević, jedan od komšija i daljih rođaka Stepanovića.


Inače majka ubice i supruga ubijenog preminula je januara prošle godine. Komšije kažu da je dugo bila bolesna i da je suprug negovao na postelji. Posle njene smrti njih dvojica su ostala sama da žive.


Kuća porodice Stepanović juče je bila pusta i zaključana. Na terasi su samo mogle da se vide cipele ubice i desetine opušaka.


Njihovi rođaci kažu da je mlađi Stepanović bio mnogo vezan za svoju decu. Ima dve ćerke i sina za koga je bio posebno vezan, jer je imao probleme sa srcem i nekoliko operacija.


- Lečili su ga po Beogradu i Goran je mnogo patio zbog toga. Šta se desilo u njihovoj kući to niko ne zna - dodaje jedna od komšinica.


Stepanoviću je juče saslušan zbog sumnje da je ubio oca i nakon toga mu je određen pritvor. Saslušanje je trajalo do kasno popodne i još uvek nije poznat motiv porodičnog zločina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online