Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 25.11.2014.
11:57
Beta A

Stefanović: Bogićević oštetio više banaka (ne samo Privrednu)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da smatra je uhapšeni vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević oštetio više banaka i preduzeća, a ne samo "Privrednu banku Beograd".

Stefanović: Ppoznajem ljude čije su firme potpuno upropašćene zbog saradnje sa "Farmakomom"
 

"Verujem da će se u daljoj istrazi pokazati da ima još oštećenih banaka, odnosno privrednih subjekata, koji su bili u delu tog lanca", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu i dodao da poznaje ljude čije su firme "potpuno upropašćene zbog saradnje sa 'Farmakomom', a bile su zdrave i normalne".

Kako je istakao, policija mora intenzivno da prikuplja dokaze da bi došlo do zaplene imovine stečene kriminalom, s ciljem da Srbija "naplati sva dugovanja u porezu i sve ono što gube građani" - škole, bolnice, porodilišta, naveo je ministar.

Na pitanje da li hapšenje vlasnika "Farmakoma" znači da zloupotrebe nisu prestale posle promene vlasti, Stefanović je rekao da sada postoji politička volja da za obračun s kriminalom i korupcijom.

"Hapsimo i ljude iz naših redova i ljude koji su u periodu kad smo mi vršili vlast, počinili neko krivično delo; partijska knjižica neće štititi nikoga", kazao je Stefanović.

Uhapšen biznismen Miroslav Bogićević

POVEZANE VESTI

Utorak 25.11.2014. 12:19
KO GOD OPLJAČKA VIŠE OD MILION € ON JE PARTNER DRŽAVE . TAKO ĆE BITI I SA BOGIĆEVIĆEM . UOSTALOM PROTIV KOGA JE SNS TUŽILAŠTVO DO SADA PODIGLO OPTUŽNICU ? NEMA OTUŽNICE PROTIV BILO KOGA . JEDNOSTAVNO SNS BANDITI "HAPŠENJIMA" PRODJU MAGLU NARODU . GDE SU BAR PRVOSTEPENE PRESUDE ? NEMA NI JEDNE . DAKLE SNS BANDITI LAŽU DOK ZINU .
Utorak 25.11.2014. 12:32
Kako je slinavi istakao: "Policija mora intenzivno da prikuplja dokaze kako bi doslo do zaplene imovine stecene kriminalom" ... Jeli slinavi, Vi to prvo hapsite pa onda "prikupljate" dokaze, (dok se ne pogodite za cifru, kao sa Miskovicem) ili bi dokazi trebalo da da su vec prikupljeni i prosledjeni tuzilastvu, koje na osnovu "dokaza", izdaje nalog za hapsenje? Drugo dr. slinavi, Odakle ti 2,5 milona dolara, koliko si platio ruskom tajkunu za vilu u Petrovcu na moru? (verovatno od si skupio od plate). Da ne pominjemo kucu u Beogradu koju si iskesirao sa tricavih 350.000 uvrica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online