Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 26.11.2014.
10:15
B. Grujić - Vesti A

Starici gurali štap u anus!

Meštani Novog Bečeja i dalje su u šoku posle stravičnog ubistva Anđelke Azucki (88), čije je telo nađeno u petak kasno uveče u njenom trošnom kućerku na periferiji Novog Bečeja. Zbog sumnje da su usmrtili staricu, policija je uhapsila N. S. (19) i J. S. (18), a nakon njihovog hapšenja na videlo dana isplivali su novi, jezivi detalji svirepog zločina i zverske torture kojoj je starica bila izložena pre nego što je izdahnula.

Policija na uviđaju
 

- Na osnovu tragova nađenih na telu Anđelke Azucki u početku se smatralo da je ona bila silovana. Međutim, obdukcija je pokazala da se napadači na Anđelku nisu samo seksualno iživljavali nad njom, već su je gurali štap u anus i tako joj naneli teške povrede! Meštani su u šoku, niko ne može da shvati kakav je to monstrum koji je mogao da digne ruku na staricu koja je bila bolesna i nije imala više od 40 kilograma! Ona je bila izložena mučenju koje normalan ljudski um ne može da shvati - rekao je sagovornik "Vesti" blizak istrazi.

Više od 10.000 satanista

Policija procenjuje da u Vojvodini deluje više od 60 različitih sekti za koje procenjuju da imaju više od 10.000 članova. Samo na području PU Novi Sad, kojoj pripada i Bečej, deluje poznatih 30 sekti poput Crne ruže, Crne škorpije, Mistične ruže, Večitog ognja i Vrata pakla.

Naš sagovornik kaže da je Anđelka živela više nego skromno, od penzije pokojnog supruga koja nije bila veća od 11.000 dinara.


- Napadači su pokazali jezivu svirepost i nemoćnu staricu su udarali raznim predmetima po glavi i mučili je na druge načine sve dok ona nije izdahnula - rekao je sagovornik "Vesti".


Ubistvo Anđelke Azucki drugi je stravičan zločin koji se dogodio u Banatu u roku od samo nekoliko dana. Prethodno je, podsetimo, Robert Hej (37) iz Bečeja u krvavom satanističkom piru nožem iskasapio rođaka Tibora Lakatoša (50), a na saslušanju u policiji i tužilaštvu bez ikakvog okolišanja priznao je krivicu.


- Kod njega nije bilo ni trunke kajanja. Hladnokrvno je rekao da je ove godine trebalo da zakolje čoveka, pogotovo što je to već planirao da uradi 31. oktobra, na Noć veštica. Rekao je da pripada satanističkoj sekti i da obožava tuđu krv. On je tada ispričao i da je pre tri godine u svom stanu zaklao i pojeo mačku. Prošle godine je zaklao psa, a ove godine Tibora - ispričao je tada sagovornik "Vesti" iz istrage.


Robert Hej navodno je pripadao satanističkoj sekti Crni plamen, koja je prva u Srbiji svoje delovanje učinila javnim još 1997. godine. Iako imaju znatan broj članova po čitavoj Srbiji, centar Crnog plamena je u Novom Sadu. Hej je pripadao i neonacističkoj organizaciji Bela snaga Mađarske, a oni koji su ga poznavali kažu da je, kad god bi s nekim došao u sukob, pretio klanjem.

POVEZANE VESTI

Sreda 26.11.2014. 10:42
Kako se zove penicillin protiv Satanistickih sekti? Pravoslavlje.
Sreda 26.11.2014. 11:19
Strasno, sav sam se najezio kad ovo procitah. U toj Vojvodini odavno se mora da sprovede cistka.,jedne u zatvor druge u ludncu.
Sreda 26.11.2014. 11:14
Ovako bi trebalo zakonodavce muciti mozda bi im iz dupeta u glavu doslo da usvoje smrtne kazne.Bolje je jednu budalu ubiti nego jedna budala stotinu pametni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online