Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 22.08.2014.
11:02
Srna A

"Srbiji nije lako između Rusije i Zapada"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da se Srbija nalazi u nezavidnom položaju zbog ukrajinske krize i međusobnih sankcija Zapada i Rusije, jer želi partnere i na istoku i na zapadu. Ipak, istakla je šta je za Srbiju najvažnije.

Za Srbiju najvažniji privredni razvoj: Zorana Mihajlović

Mihajlovićeva, koja je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je za Televiziju "Pink" da očekuje da će premijer Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare objasniti situaciju.

Ona je istakla da je za Srbiju najvažniji, pre svega, privredni razvoj i da mudra politika Vlade može da pomogne da Srbija "kroz sve ovo što sada postoji i što je ispred nekako prođe bez težih posledica".

"Moramo da se odlepimo od ekonomskog dna. Naš cilj je da građani Srbije žive bolje", naglasila je Mihajlovićeva i navela da je za Srbiju važno da ima stabilnu Vladu i stabilnu političku situaciju, da zna kuda ide i šta joj je cilj.


EU: Nemamo pojma na šta je Vučić mislio

POVEZANE VESTI

Petak 22.08.2014. 11:07
HAHAHAHAHAHA msmš - vama beskičmenjacima nije lako ? Srbija bi mnogo manje problema imala kad bi je samo oslobodili zapadnjačkih okova.... Indikativno je da se u srbiji, u najcrnjim periodima ratova i pogroma, nije dešavalo da narod umire od gladi... kako dođoste vi, koji cinculirate i kojima je najvažnija "stabilna politička situacija" - sve je otišlo u tri 3.14 čke materine...
Petak 22.08.2014. 11:55
Надам се да ће ова макијавелистичка, егомастурбаторска кучкетина из пакла да заврши у затвору због велеиздаје, са конфискованом свом имовином, као и сви као она, сви до последњег, почевши од локалних кабадахија, преко страначких скотова, до врха данашње политике, а поготово не треба заборавити све оне који су се склонили "на време", па кренут' фино од почетка 80-их сви који су се огрешили о народ и националне интересе, све похапсит, све очерупати од имовине, у затвор на присилан рад. "Истакла је шта је за Србију најважније". О маму ти јебем, јесте ли питали народ шта мисли о томе? Јесу ли независни стручњаци рекли своје? Вама уцењенима јесте битно.
Petak 22.08.2014. 15:30
LAKO JE SRBIJI ALI VI IZ VLADE STE PRODANE DUSE...KAO VI BOLJE ZNATE.....MA SVAKI PROSECAN SEOSKI DOMACIN BOLJE ZNA OD VAS.....JEBEM VAM DIPLOME.... COVEK MOZE BITI BUDALA ALI OBICAN COVEK BUDE MALA BUDALA A OBRAZOVANA BUDAL MOZE TAKVU STETU DA NAPRAVI DA 100 PAMETNIH NE MOGU ISPRAVITI.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online