Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 13.09.2014.
22:55
Beta A

"Država dužna da garantuje sigurnost"

Zaštitnik građana Saša Janković u suboDržava mora da bude sigurna za sv je osudio napad na LGBT aktivstu iz Nemačke koji je pretučen u Beogradu, istakavši da su državni organi dužni da obezbede da sigurnost.

Država mora da bude sigurna za sve koji borave u njoj: Saša Janković
 

"Država Srbija mora biti sigurna za sve koji borave u njoj, a organi javne vlasti dužni su da obezbede poštovanje prava svih", saopštio zaštitnik građana.

Napad je osudila i zamenica zaštitnika građana zadužena za rodnu ravnopravnost i prava deteta Gordana Stevanović, dodaje se u saopštenju.

Nemački državljanin, koji je u Beogradu bio kao učesnik međunarodne konferencije o LBGT pravima, pretučen je u tri sata i dva minuta u Brankovoj ulici.

Njemu su konstatovane teške povrede mozga, pa je i hitno operisan u beogradskom Urgentnom centru.

Posle operacije, njegovo stanje je stabilno, a policija je uhapsila trojicu osumnjičenih za napad.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.09.2014. 00:02
I ovaj se majmun stavlja iznad Boga! Daje ovakvim pederima kao sto je on prednost. Pa, da li drzava treba da zastiti normalan narod od terora pedera i njihovih organizacija? Majmun Jankovic ne postavlja pitanje zastite djece i normalnih porodica. Nema li u Srbiji previse ovakvih dusebriznika? Kada li ce ovakvi prestati da sramote Srbiju?
Nedelja 14.09.2014. 00:24
Drzava je duzna mnogo sto-sta.Svi koji borave u Srbiji..znaci i kriminalci i pederi.. Ne ne-ne ide to tako,samo blebecete bez veze i navlacite vodu na vasu vodenicu.( pederaku). A ZASTO DRZAVA RUSIJA NIJE DUZNA ,VEC IH KAZNJAVA SA VISOKIM NOVCANIM KAZNAMA.? KAD MOGU RUSI,MOZEMO I MI ( Srbija)- i trebamo,i moramo ako imamo iole morala i odgovornosti prema nasoj deci! Moramo uraditi sve sto se mora uraditi-ako treba i ustav promeniti-ako ne ide,onda i vlast promeniti(vlast je tu zbog narodne volje-ne?)Referendum raspisati,ili sta sve vec,ALI DO OVOG SKUPA PEDERA NESME DOCI! Objasnite posle svojoj deci,svako pojedinacno sta je licno pokusao,da spreci pedere u svome karnevalu javnog promovisan
Nedelja 14.09.2014. 01:53
Covece, ne lupetaj, pa u ovoj drzavi nemaju sigurnost cak ni oni koji su zaradili penzije, vec im "veliki drzavnici" zavlace ruku u dzep! Dno dna i humanitarna katastrofa, to je danas Srbija!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online