Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 22.09.2014.
22:44
Danas A

Miškovićev hotel karantin za ebolu

Hotel “Nacional“ koji se nalazi u vlasništvu kompanije Miroslava Miškovića mogao bi biti iskorišćen kao karantinski smeštaj za obolele od Ebole.

Slučaj koji se vodi protiv Miroslav Miškovića mogao bi biti razlog zbog kojeg je hotel u njegovom vlasništvu uzet kao lokacija
 

Upravu hotela "Nacional" niko iz Vlade Srbije nije pitao da li žele da se taj objekat koristi za karantin za potencijalno obolele od ebole, saznaje "Danas".

Kako je "Danasu" rečeno iz izvora bliskih Vladi, namena hotela biće preinačena u karantin čim se za to bude ukazala potreba, a pitanje imidža hotela, koji bi nakon prestanka korišćenja u te svrhe trebalo da se vrati izvornoj delatnosti, nije uzimano u obzir.

Imajući u vidu da se protiv Miroslava Miškovića vodi sudski postupak koji je u javnosti predstavljen kao glavni adut vlasti u borbi protiv visoke korupcije, postavlja se pitanje da li su među razlozima za lokaciju karantina, i to što ovaj tajkun nije u poziciji da se protivi ovakvoj odluci.

Na to pitanje "Danas" nije dobio odgovor od predstavnika vlasti. Kako je ranije objašnjeno iz Ministarstva zdravlja, epidemiolozi procenjuju da li određena lokacija, objekat imaju uslove da budu karantini, kao i da su obično to hoteli koji su udaljeni od naseljenih mesta. Hotel "Nacional" se nalazi na osam kilometara od centra grada, odnosno deset od aerodroma, i na auto-putu.

Kako je rečeno u upravi hotela "Nacional“, rukovodstvo i vlasnici ne očekuju od države novac za eventualnu promenu namene.

"U slučaju da bude potrebe da se naš hotel pretvori u karantin, od države ćemo očekivati samo da nam pokrije troškove koje bismo u tom slučaju imali", kažu za "Danas" u hotelu "Nacional".

Oni posebno naglašavaju da hotel u ovim trenucima radi normalno i prima goste, odnosno da unapred određivanje tog hotela za karantin ne znači nužno da će do toga i doći. Na pitanje kako bi se taj karantin odrazio kasnije na njihov

Ponedeljak 22.09.2014. 23:30
Savetujem ebolu da poseti vladu Srbije, pa svi u hotel kod Miska!
Ponedeljak 22.09.2014. 23:51
Овај човек је ебола Српске нације изашла из карантина српских почитичара у претходних 20 година хаоса. Он убија и усмрћује оне најнезаштићеније: пензионере, самохране родитеље, болесне и социјалне случајеве, који у његовим зеленашким супермаркетима под окриљем лоповске државе плаћају леб и млеко као да живимо у Токију а не у најбеднијој земљи Европе.
Utorak 23.09.2014. 19:16
Onaj pritvor Miskovica je bila dobra predstava za narod od strane glavnog reditelja Vucica,i pisca scenarija Nikolica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online