ABA: I Mega bi u plej-of

0

abaliga.com/Mega Vizura/J. A.
Dvocifren broj asistencija: Ognjen Jaramaz
 

Mega sada ima sedam pobeda, jednu manje od Olimpije, Partizana i Cibone, koji se nalaze na deobi četvrtog mesta. Levski je poslednji tim u ligi i ima samo jednu pobedu. 

Levski je u Sremsku Mitrovicu doputovao doputovao sa samo sedam igrača zbog povreda, a Mega je nastupila bez Nenada Miljenovića, Marka Kešelja i Dušana Čantekina. 

Domaći tim je u prvom poluvremenu došao do 15 poena prednosti, ali je Levski do poluvremena prišao na sedam poena zaostatka, 44:37. 

Tim iz Bugarske je u trećoj četvrtini uspeo da priđe na tri poena zaostatka, 50:47, ali je Mega do kraja deonice napravila seriju od 20:5 i ponovo stekla ubedljivu prednost. 

Nemanja Krstić postigao je 20 poena za Megu, dok je Andrija Bojić doprineo pobedu sa 15 poena i osam skokova. Nikola Jokić je pružio dobru partiju sa 14 poena, 10 skokova i šest asistencija. Ognjen Jaramaz je imao 10 asistencija na utakmici. 

Najefikasniji u Levskom bio je Pavel Ivanov sa 20 poena. 

Ranije danas, Budućnost je pobedila Igokeu sa 87:72 i tako ostala sama na drugom mestu sa 12 pobeda, tri manje od lidera Crvene zvezde i jednom više od Cedevite. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here