Foto: MN Press
Košarka

Na izuzetno konstruktivnom sastanku, klubovi su jednoglasno usvojili platformu za sve korake koji će osigurati stabilnost i dalji napredak ABA lige, saopšteno je iz regionalnog takmičenja.

Kako se navodi, u najkraćem mogućem roku, odnosno već u toku sutrašnjeg dana (20.11.2020), klubovi ABA liga će rešiti sva sporna pitanja vezana za vlasničku strukturu i otvaranja poslovnog računa u banci u Zagrebu.

“Istovremeno, klubovi su jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim čiji zadatak će biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka koje je potrebno preduzeti za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću”, navode iz ABA lige.

Takođe, po jednoglasnoj odluci klubova, Skupštinom Društva do sledeće skupštine će predsedavati Dragan Bokan, koji će u kordinaciji sa pravnim timom u sastavu Mihovil Granić, Vanja Mugoša, Tomislav Šunjka i Ilija Dražić pripremiti Skupštinu ABA lige j.t.d., koja će biti održana najkasnije do 15.12.2020. godine sa jednom tačkom dnevnog reda -transformacija ABA lige ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću

Na kraju, svi klubovi ABA lige su pokazali čvrsto uverenje da će svi usaglašeni i dogovoreni koraci biti sprovedeni i da će se tako osigurati stabilnost i unapređenje svih takmičenja pod okriljem ABA lige.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime