ABA: Zadar ponizio šampiona

0

KK Zadar/Mateo Smolić-Ročak
Rafalno po Ciboni: Ive Ivanov
 

Najefikasniji u ekipi Zadra bio je Franko Šango sa 17 poena, Filip Kraljević ubacio je 14 poena, uz pet skokova, dok je Ive Ivanov dodao 13 poena i imao šest skokova i pet asistencija. 

Jure Lalić bio je najefikasniji u timu Cibone sa 14 poena i imao je pet skokova, Dominik Mavra dodao je 10 poena, Marin Rozić osam poena, dok je Marko Jagodić Kuridža postigao tri poena, ali je imao 12 skokova. 

Zadar sada ima osam pobeda i osam poraza, ali uz utakmicu manje, pošto još nije odigrao meč s Levskim i nalazi se na osmom mestu na tabeli. Cibona je peta na tabeli s devet pobeda i osam poraza i ugrozila je šanse za plasman u plej-of. 

U sledećem kolu u nedelju, Cibona će igrati na svom terenu protiv Budućnosti, dok će Zadar dan kasnije igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde. 

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa svih 17 pobeda, druga je Budućnost sa tri pobede manje, a treća je Cedevita skorom od 11 pobeda i šest poraza. Četvrto mesto zauzima Partizan sa 10 pobeda i sedam poraza. Prve četiri ekipe obezbediće plasman u plej-of regionalnog 
takmičenja. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here