EPA
Dritan Abazović

Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće od danas u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima Srbije, prenosi RTV.

Kako je najavila Vlada Srbije, u 10 časova je planiran svečani doček Abazovića ispred Palate Srbije, a u 10.10 biće održan bilateralni sastanak premijerke Ane Brnabić i premijera Abazovića.

Sastanak delegacija Vlade Srbije i Vlade Crne Gore najavljen je za 10.45, a izjave za medije Brnabić i Abazovića u 11.45.

“Potpredsednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine”, najavila je Vlada Crne Gore.

Кako prenosi RTCG, najavljeno je da će se nakon pojedinačnih bilateralnih susreta održati i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije.

Abazović će se u Beogradu sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i sa Ivicom Dačićem, predsednikom Skupštine Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here