EPA/Boris Pejović
Dritan Abazović

Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović rekao je danas da mu je velika čast što je njegova prva poseta regionu bas u Beogradu i istakao da je došao kako bi se u odnosima dve zemlje okrenuo novi list.

– Mi smo ovde da okrenemo novi list i da podignemo naše političke i ukupne odnose na najviši nivo – poručio je Abazović na zajedničkoj konferenciji za novinare sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

On je istakao da će politika njegove vlade i biti ista i sa drugima u regionu ali da je nepriodno da dve ovako bliske zemlje imaju šum u komunikacijama i ukazao da je u Beogradu počeo novi ciklus.

– To znači da smo spremni da svakom otvorenom pitanju pristupimo odgovorno i zatvaramo ih u korist građana Srbije i Crne Gore – rekao je Abazović.

On je izrazio uverenje da je nastupio momenat kada neke stvari treba da se prevaziđu obostrano i da će se to zajedno uraditi jer nema pitanja važnijeg od odnosa dve zemlje i nema pitanja koje ne može da se reši ako ima dobre volje.

– A vidim da je ima – istakao je Abazović.

1 COMMENT

  1. Premijer Abazović je čini mi se perspektivan, bar po ovome što javno iznosi. Medjutim, treba biti oprezan sa njim, jer je pod pritiskom raznih konfrontiranih političkih struja i klanove iz svoje države.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here