ATAImages
Aca Lukas

Ostalo je još samo nekoliko sati do koncerta godine u Štark Areni. Poslednje pripreme su u toku, a publiku večeras očekuje luda žurka i najbolja muzika.

Sinoć je održana i generalna proba, pirotehnika, specijalni scenski efekti i naravno Lukasovo pevanje doprineće da ovaj koncert bude spektakl godine.

Megaton produkcija i Hype produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem zaduženi su da sve teče besprekorno. Večeras će Lukas pevati na najvećoj bini u Evropi, a Aca će publici zasvirati i na specijalnom klaviru koji je publika imala prilike da vidi na nastupu izbor pesme za Evroviziju.

Karte su rasprodate u rekordnom roku, pa su Mirković i Lukas zakazali i drugi koncert u Štark Areni 3. novembra od 21.00h. Za ovaj koncert vladalo je nezapamćeno interesovanje imajući u vidu da je ovo prvi veliki koncert u Areni nakon kovid pandemije.

Kako saznajemo, večeras će biti publike iz cele Srbije, regiona, ali su mnogi došli i sa svih strana sveta da slušaju Lukasa.

Specijalni gosti na koncertu biće legende narodne muzike Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić.

Podsetimo, kako je najavljeno na konferenciji za medije, večeras će biti snimljeni i prvi kadrovi za seriju i film “Kafana na Balkanu”, pa će publika učestvovati i u seriji i filmu o životu najveće muzičke balkanske zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here