Aleksa Marković
Aca Lukas i Saša Mirković

Pevač Aca Lukas održao je konferenciju za novinare u Hype fimskom studiju. Pevač se zvanično obratio prisutnima povodom svog prvog koncerta u Areni, dok je zakazan i drugi.

– Drago mi je da se vidimo za ovako jednu lepu stvar, posle one pesme za Evroviziju. Juče je Aca završio na infuziji jer je u prethodnom periodu održao 22 nastupa. Vraćamo tradicionalni koncert u Areni za njegov rođendan 03. novembra od 21 čas, što će ujedno biti i 100 koncerata ukupno, jer će u narednom periodu Aca imati 99 nastupa. Ovo je prvi veliki koncert u Areni posle pandemije. Specijalno će za koncert 14. aprila biti obezbeđen i klavir. Aca je jedina muzička zvezda koja aktivno učestvuje u organizaciji – rekao je menadžer Saša Mirković.

Pevač ce u narednom periodu širom regiona i sveta održati veliku turneju.

– Konačno lepe stvari. Koncert će biti više rokenrol, bina će biti spektakularna, biće puno efekata. Sviraćemo nove pesme, naravno biće i starih. Imam dva gosta, to su dve najveće muzičke zvezde folk muzike, Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić. Oni su zvezde za sva vremena u folk muzici. Imamo još jednog gosta koji će biti iznenađenje. Koncert će trajati malo duže nego što ste navikli. Obezbeđenje će biti maksimalno, pre svega zbog dece koju roditelji sa puno poverenja puštaju na moje koncerte i svi će bezbedno biti vraćeni kući – rekao je Aca Lukas na konferenciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here