Aca Lukas: Samo da mi deca ne budu homoseksualci!

0

Svi imamo strahove u vezi sa decom: Aca Lukas
 

"Samo želim da budu srećni, čime god da odluče da se bave, a kao otac imam strahove kada je reč o njihovoj budućnosti. Znate svi vi šta je najgore. To da ne budu homoseksualci", rekao je Lukas za Alo i otkrio da Viktorija, iako je mala, voli da pevuši.

 

O svojim greškama i porocima, Lukas kaže:

"Čovek pravi greške dok je živ, ja sam ih pravio i praviću ih, ali više sam grešio u privatnom životu nego u karijeri. Smatram da sam pametan i inteligentan momčić, dečko, čovek, kako hoćeš, i greške nikada nisam ponovio.", rekao je Lukas.
 

Aca Lukas: Voleo bih da budem tajni agent!

 

"Bez obzira ne sve što radim, mislim da kao čovek valjam i zato sve to nije poljuljalo moju karijeru. Ljudi su ukapirali da nisam folirant i zakucao sam svoje ime kao brend. To se ne može poljuljati, nekada sam manje aktuelan, ali to nisu padovi u karijeri", objašnjava Aco, koji je iz pakla droge izvukao i kolegu Dada Glišića.

 

"On je sjajan momak koji se u jednom momentu našao na pogrešnom mestu, pa mu se to sve desilo. Drago mi je što se izvukao i vratio muzici jer je sjajan muzičar i kvalitetna ličnost", ističe pevač, koji tvrdi da mu, za razliku od kolega, obožavateljke nikada nisu nudile seks.

 

"Čuo sam da su mojim kolegama nudile, ali meni nisu, možda zato što nisam lep kao oni. Nabacuju mi se devojke na nastupima, ali niko ne može da ti pravi problem ako ti ne dozvoliš. Lako se takvima stavi do znanja da nećeš nešto više. Imao sam tri psihopatska slučaja, ali se i to lako reši", istakao je Lukas za Alo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here