Instagram
Aco i Iva Pejović

Popularni pevač Aco Pejović bio je na koncertu muzičke škole koju pohađa njegova najmlađa ćerka Iva. Iako je tokom godina više puta govorio da ne bi voleo da njegove ćerke zagaze u pevačke i estradne vode, ne protivi se tome što njegova naslednica iskazuje interesovanje za muziku.

– S obzirom na to da je u pitanju Suzana i njena škola, siguran sam da su svi sjajni. Ona zaista školu vodi vrhunski i znam da su njeni polaznici veoma dobri i kvalitetni. Večeras sam ovde zato što je moja najmlađa ćerka kod nje na pevanju, pa sam došao da je bodrim na završnom koncertu – rekao je Pejović.

Objasnivši da je u pitanju javni čas, a ne takmičenje, Pejović je, ipak, naglasio da njegova ćerka ima tremu.

– Ona neku tremu ima, ali nema razloga. Ovo nije takmičenje, prosto javni čas da svi pokažu šta su uradili prethodnih šest meseci, koliko su tamo. Videćemo kakva će biti – rekao je on.

Poredeći današnje vreme i ono u kojem je on započeo karijeru, navodi da je danas mnogo lakše “probiti se”.

– Čini mi se da je danas mnogo lakše doći do nekih pozicija u odnosnu na ono vreme kada smo mi počinjali. Onda se drugačije radilo i mediji su drugačiji bili, nije bilo toliko medija kao danas i društvenih mreža. Danas je mnogo lakše na estradi. Sad, mnogo stvari, mnogo prepreka je bilo u životu. Naprosto, svakom moraju kockice da se slože, nije to pevati, pa samo pevati – rekao je pevač.

Dodao je da ne bi voleo da njen poziv bude pevanje. Ističe da se divi svojim koleginicama koje su na estradi.

– Iskreno, ne mislim da će da gradi karijeru u ovom poslu, ovo je samo hobi. Lepo je znati pevati ili svirati neki instrument kada si u društvu s prijateljima. U našoj zemlji biti pevačica je – jako teško. Uvek kažem da se divim svojim koleginicama koje se bave ovim poslom. To su neprospavane noći, još ako imaju porodice, noć ubija, a sutra moraš da ustaneš, jer imaš milion obaveza. Mislim da je sve to jako teško – objasnio je Pejović.

Na pitanje da li joj je davao savete pred javni čas, pevač kaže – ne.

– Ne, apsolutno ne. Ona je prateći mene i te moje krize, odnosno treme koje sam imao pred velike koncerte, to videla od mene – kaže Pejović o svojoj mezimici.

Kada je reč o njegovoj karijeri i planovima za budućnost, Pejović navodi da će zakazati veliki koncert nakon pandemije.

– Imam mnogo toga u planu, e sad da li će se to ostvariti, to je samo stvar epidemiološke situacije. Ako bude sve ovo prošlo, a ja se nadam da hoće, jer je ovo već druga godina korone, ja bih voleo da već odmah zakažem beogradsku ‘Arenu’. Fanova ima mnogo, pa kad se desi, desiće se. Znam da na leto imam mnogo koncerata na otvorenom i uskoro, odnosno za 26. mart, zakazali smo veliku arenu ‘Boris Trajkovski’ u Makedoniji. To je prvi veliki koncert u ovoj godini – rekao je on.

– Sinoć sam se vratio sa jednog kratkog odmora, bio sam u Madridu. Poznato je da sam veliki ljubitelj skijanja, tako da čekam kraj februara da odem u Italiju ili Švajcarsku na skijanje, a već početkom marta u neke malo toplije krajeve. Ima planova svakako – otkrio je Pejović.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here