Adil ima novu devojku

0

Prvo da reši sudski spor sa nevenčanom suprugom Anom (na fotografiji), pa će sve dalje redom…
 

Spekuliše se da je razlog zašto još uvek krije izvesnu Jovanu, sa kojom od nedavno i živi, suđenje sa ćerkom Džeja Ramadanovskog. Tačnije, on ne želi da svoju novu devojku eksponira u javnost sve dok se ne srede odnosi sa Anom.

 

– Adil je Jovanu upoznao preko zajedničkog prijatelja, često je dolazila na njegove nastupe i započeli su komunikaciju. On je tada prolazio kroz težak period i ona je bila tu da ga sasluša, posavetuje, što je njemu baš značilo. Vremenom su se rodile i emocije i oni su započeli vezu. Jovana je jako fina devojka i nju ne zanima eksponiranje, zato za nju zna samo nekoliko Adilovih najbližih prijatelja. Često dolazi na njegove nastupe, ali je toliko diskretna da ne možete ni da posumnjate da između nje i Adila nešto postoji. Daleko od toga da će Maskutović nju da skriva, ali on želi prvo da reši sa Anom odnose i da im se završi suđenje, pa onda da odahne i prizna da je srećan i zaljubljen – priča izvor blizak Adilu i dodaje da pevač ima ozbiljne namere sa novom devojkom.

 

Džej poručio Adilu: Neka ti je na čast, sine!

Evo kako je Adilov sin proslavio rođendan.

– Adilu ova veza prija, jer je njegova draga nenametljiva, pristojna i jako tolerantna. On je mislio da posle Ane neće naći osobu koja će da razume njegov posao, ali eto, demantovao je sam sebe. Nedavno su počeli i da žive zajedno i to je dokaz da on ima ozbiljne namere. Njemu je svakako na prvom mestu sin, i zbog njega želi da sa Anom ostane u korektnim odnosima – završava izvor blizak pevaču.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here