Lična arhiva
Jedina strankinja: Adriana sa ostalim učesnicima

Talentovana Adriana Negovanović iz Beča, koja dolazi iz jedinstvene porodice, ređa nagrade u oblasti koju voli – muzici.

Ona je na nedavnom takmičenju Mjuzik mejker (Musik maker) u Mistelbahu osvojila treće mesto za najbolju pesmu.

O tome kome će od učesnika pripasti nagrada u veoma ozbiljnoj konkurenciji odlučivali su publika i šest članova žirija.

Sala u Mistelbahu bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a Adriana je vodila u glasanju žirija, međutim publika je presudila, jer se glas prisutnih posetilaca vrednovao tri puta više, pa je osvojila treće mesto.

To je bilo i za očekivati, jer Adriana je ipak strankinja, a u publici su bili samo Austrijanci pa su glasove davali “svojima”.

To je ogroman uspeh jer se takmičila sa seniorima, a Adriana ima samo 12 godina.

Tekst za njenu pesmu je napisala njena majka Kimberli, a otac Vlada Negovanović, poznati mentalni trener bio je zadužen za dobro samopouzdanje. Njeni roditelji više ne žive zajedno, ali Adriani to ne smeta da krupnim koracima, uz podršku oba roditelja, grabi ka vrhu muzičke scene.

Adriana je zbog muzičkog talenta već poznata javnosti, jer od rane mladosti “voli” scenu i nema strah da peva na bini pred velikim brojem publike, što je učinila u više navrata na velikim manifestacijama u Beču sa više hiljada ljudi.

Ko želi da prati Adrianin rad može to učiniti preko njenog Tviter naloga adriannamusicofficial.

Talentovana deca

Porodica Negovanović poznata je po talentovanoj deci. Prvo je poznat postao Nikola koji je sa svega 15 godina upisao studije matematike, kao najmlađi student Bečkog univerziteta. O njegovom talentu pisali su i mnogi austrijski mediji i poredili ga sa Teslom. Sada u prvi plan dolazi Adriana koja ima apsolutni sluh i pohađa Muzičku gimnaziju, kao što je i njen brat matematički genije Nikola.

Njiihov otac Vlada Negovanović, kao mentalni trener je pomogao mnogim sportistima da daju maksimum na sportskim terenima, a to čini i sa svojom decom, koja zahvaljujući njemu imaju veliko samopouzdanje što im omogućava da u potpunosti ispolje svoje talente.