Advokat: Stadion Partizana je jadan!

0

Razočaran uslovima: Selektor "orlova" Dik Advokat 

 

I bez komentara novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dika Advokata znali smo da je teren na stadionu Partizana u očajnom stanju i da FSS hitno mora nešto da uradi kako bi ga osposobio za mečeve protiv Albanije i Danske.

Međutim, i holandski stručnjak se, u razgovoru za tamošnje medije, osvrnuo na situaciju sa lošim terenom, terenom na koji su se i Francuzi žalili posle prijateljskog susreta sa Orlovima (1:1).
 

– Atmosfera je bila pristojna, ali ništa posebno pošto stadion nije bio pun, a izgleda kao da je star 100 godina. Osvetljenje na njemu je dobro za razliku od onog drugog stadiona, ali je teren jadan. Te stvari bi morale da se poprave. Očigledno je da je Srbija zemlja koja i dalje vuče posledice rata iz 90-ih godina – rekao je Advokat i dodao:
 

– Mnogi hoteli i zgrade u Srbiji izgledaju kao da je vreme stalo. To se odnosi i na stadion Partizana. Vidi se neki napredak, ali očigledno je da je potrebno da se uradi još mnogo na procesu modernizacije.
 

Advokat je, takođe, otkrio šta je bio jedan od glavnih uslova da preuzme kormilo reprezentacije Srbije.
 

– Uslov je bio da ne moram da se preselim u Srbiju. Inače, ne bih prihvatio ponudu Srbije već neku od mnogobrojnih ponuda koje sam imao iz ostalih zemalja. Dogovor koji sam napravio sa FS Srbije mi savršeno odgovara. Ispunio sam želju poriodice da ne radim svakodnevno. Sada sam u Srbiji boravio sedam dana i posle toga se vratio životu u Holandiji – rekao je selektor Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here