AEK hoće Lazovića i Drinčića!

0

Danko Lazović
 

AEK iz Atine ima nameru da će posle šest meseci „raskine vezu“ Partizana sa Dankom Lazovićem i Nikolom Drinčićem. Grčki mediji javljaju da su atinski žuto-crni zainteresovani da se narednog leta pojačaju pomenutim tandemom iz Partizana.

SPORTski direktor grčkog kluba Nikos Liberopulos je prethodnog vikenda boravio u Beogradu gde je posmatrao večiti derbi u potrazi za pojačanjima. Liberopulos je iz Humske otišao zadovoljan sa dva imena posebno podvučena u svojoj beležnici. Lazović i Drinčić su igrači koji su potpuno zadovoljili njegove ukuse. Liberopulos se video i sa nekadašnjim igračem AEK-a i Partizana Gordanom Petrićem koji mu je takođe savetovao da neće pogrešiti ako angažuje Lazovića i Drinčića. Liberopulosu je uoči meča savetovano da pogleda i igre Petra Škuletića i Darka Lazovića iz Crvene zvezde, ali Grk je beio nezadovoljan onim što je video Škuletića i Zvezdinog krila.

U narednih par dana trebalo bi da se održi sastanak klupskog rukovodstva AEK-a na kojem će biti određena sudbina trenera Trajanosa Delasa, ali i strategija u narednom prelaznom roku. Liberpopulos se već raspitao i o finansijskim uslovima pod kojima bi mogao da dovede Lazovića i Drinčića. Navodno je AEK spreman da ponudi iskusnom napadaču godišnju platu od 400.000 evra, dok bi Partizan dobio obeštećenje od 150.000 evropskih novčanica. Lazović je i prošlog leta bio na meti AEK, a interes se očigledno sada još više pojačao. Što se tiče Driničića, Grci otkrivaju da je crnogorski vezista nedavno odbio ponudu jednog izraelskog kluba koji mu je nudio platu od 300.000 evra po sezoni, tako da će on biti možda i skuplji od Lazovića.

Lazović i Drinčić su prošlog januara stigli u Partizan kao velika pojačanja. Iskusni napadač se i nije baš proslavio, ali je zato Drinčić za pa mečeva izrastao u moćda i najboljeg igrača Partizana ovog proleća, a dobre igre je začinio i sjajnim golom protiv Crvene zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here