Fudbaleri Ajaksa eliminisani su iz Lige Evrope od Hetafea, a ove  nedelje su izgubili derbi na svom terenu od AZ Alkmara (0:2).

Loši rezultati ne zadovoljavaju nikaga u redovima popularnih Kopljanika, pa tako najviše kritike trpi srpski internacinalac Dušan Tadić. Navijači Ajaksa su nezadovoljni i formom Srbina, a u analizi krize koja drma Amsterdam kapiten nije štedeo saigrače.

– Neprihvatljivo je kako igramo. Neverovatno. Igramo jako loše i ne poštujemo dogovore iz svlačionice. Ako jedna lopta zakasni imamo velikh problema. Onda kreće domino efekat i dešavaju se greške i porazi. Evidentno je da imamo probleme u svim delovima tima. Moramo da se popravimo u svakom aspektu: da opet pritiskamo snažno, da se branimo, da napadamo. Timski – kaže Tadić.

Srbinu je teško da gleda kako se Ajaks raspada poslednjih dana. Doslovno.

– Da li sam ljut? Jesam, i na sebe i na ostale. Ne mogu ovo da prihvatim. Bolno je. Vreme je da se pogledamo u ogledalo, a ja ću kao i uvek prvi to učiniti. Osećam se dobro, nisam umoran, ali moramo da igramo bolje. Znam da mogu bolje. Moram bolje – ističe Dušan.

Reprezentativac Orlova priznaje da će njegov tim sa ovakvom igrom moći do titule.

– Ako nastavimo da igramo ovako nećemo biti šampioni. Bilo je lepo kad smo slavili titulu prošle sezone. Ukoliko želimo da nam još jednom bude lepo, moramo da se vratimo stilu igre koji smo forsirali. Ne samo da pravimo planove, već i da ih sprovodimo u delo – zaključio je Dušan Tadić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here